جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

واکنش عفو بین الملل به عدم بازداشت نتانیاهو در ایالات متحده

واکنش عفو بین الملل به عدم بازداشت نتانیاهو در ایالات متحده سازمان عفو بین‌الملل به عدم بازداشت بنیامین نتانیاهو در آمریکا با وجود حکم دیوان لاهه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عفو بین الملل عنوان داشت: استقبال آمریکا از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل که به دلیل اتهام‌های جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت، تحت پیگرد دیوان کیفری بین‌المللی قرار دارد، به منزله تحقیر کردن عدالت بین المللی از سوی آمریکا است.

عفو بین الملل افزود: دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا تلاش‌ها برای تحقق عدالت بین المللی در حق فلسطین را ناکام گذاشت و دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی نیز با بازداشت نکردن نتانیاهو و دیدار با او در کاخ سفید، این مسیر را ادامه داده است.

عفو بین الملل عنوان داشت: نباید «پناهگاه امنی» برای افراد متهم به ارتکاب جنایت‌های جنگی یا جنایت علیه بشریت ایجاد شود.

به دلیل حکم بازداشت صادره از سوی دیوان کیفری بین المللی لاهه علیه بنیامین نتانیاهو، هواپیمای او در سفر به آمریکا ناگزیر شد مسیر خاصی را طی کرده و از ورود به حریم هوایی قاره اروپا اجتناب کند.

دیوان کیفری بین المللی در ۲۱ نوامبر (۱ آذرماه) حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی علیه فلسطینیان در غزه صادر کرد.

در بیانیه دیوان لاهه آمده بود: «دادگاه کیفری بین‌المللی به دلایل قانع‌کننده‌ای دست یافته که نشان می‌دهند نتانیاهو و گالانت مسئول جنایاتی هستند که به‌طور مشترک مرتکب شده‌اند. از جمله این جنایات می‌توان به استفاده از قحطی به‌عنوان یک روش جنگی، جنایات علیه بشریت، قتل، آزار و اذیت و اقدامات غیرانسانی اشاره کرد.»

این حکم به این معناست که ۱۲۴ کشور عضو دیوان کیفری بین‌المللی موظف هستند در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به این کشورها، آنها را بازداشت کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار