پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تا چهارم فروردین؛ فوت ۳۷۳ نفر در تصادفات نوروزی

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه ۴۴ درصد از تصادفات منجر به فوت و جرح، به دلیل عدم توجه به جلو است، گفت: می‌طلبد رانندگان با آمادگی جسمانی، استراحت کامل و بستن کمربند ایمنی رانندگی کنند تا شاهد حوادث دلخراش در سطح کشور نباشیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 23
کد خبر: ۲۳۳۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر. سردار حسن مومنی با حضور در صحنه حادثه واژگونی اتوبوس در محوز مرودشت گفت: نکته قابل ذکر این است که ما بار‌ها از هموطنان و رانندگان خواهش کردیم که به حالت خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند ولی باز اینجا مراعات نشد و نکته مهمتر اینکه تذکر دادیم که حتما باید سرنشینان از کمربند ایمنی استفاده کنند.

 

وی افزود: اگر این سرنشینان عزیز از کمربند ایمنی استفاده کرده بودند قطعا این اتفاق تلخ برایشان نمی‌افتاد. یعنی حادثه طوری بود به دلیل نبستن کمربند ایمنی سرنشینان به زیر اتوبوس پرت شدند.

 

رئیس پلیس راه راهور فراجا با توصیه به رانندگان مبنی بر رعایت قوانین و مقررات رانندگی، ادامه داد: با توجه به شرایط جوی و شدت بارش باران‌ها در روز‌های آینده، می‌طلبد رانندگان ضمن مدیریت سفر، عجله و شتاب را کنار بگذارند و با رفتار خوب ترافیکی و صبر و حوصله، نوروزی پر نشاط را برای خود و دیگران به ارمغان بیاورند.

 

مومنی تصریح کرد: در کل محور‌های کشور از ابتدای طرح نوروزی تا کنون (24 اسفند تا 3 فروردین) متاسفانه 373 نفر از هموطنان بر اثر تصادف جان خود را از دست دادهاند.

 

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه در این ایام 10 هزار و 500 نفر از شهروندان نیز مجروح شده‌اند، گفت: این آمار به دلیل اینکه تعدادی از مصدومین حالشان مساعد نیست و در بیمارستان‌ها بستری می‌باشند می‌تواند تبدیل به فوتی شود و آمار افزایش پیدا کند.

 

وی با اشاره به اینکه این آمار‌ها واقعا نگران کننده است، اظهار داشت: حدود 15 درصد از این مجروحان معلول می‌شوند که امیدواریم هستیم رانندگان عزیز قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا بدون حادثه و اتفاق خاصی به محل زندگی خودشان برسند و شاهد این چنین آمار تلخ کننده نباشیم.

 

مومنی با اشاره به اینکه 30 درصد از تصادفات بر اثر واژگونی ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه و خستگی و خواب آلودگی است، به رانندگانی که قصد سفر دارند، توصیه کرد: ضروری است پس از هر دو ساعت رانندگی، 15 الی 20 دقیقه استراحت کنند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده