وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

عملیات رزمندگان فلسطینی علیه صهیونیست‌ها در نزدیکی بیمارستان شفا

عملیات رزمندگان فلسطینی علیه صهیونیست‌ها در نزدیکی بیمارستان شفا با وجود تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در حق بیمارستان شفای نوار غزه رزمندگان مقاومت به نبرد خود با عناصر متجاوز در اطراف این بیمارستان ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 25
کد خبر: ۲۳۳۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر. شبکه المیادین به نقل از گردان‌های قسام گزارش داد که رزمندگان فلسطینی موفق شدند عناصر صهیونیست را در اطراف بیمارستان شفای شهر غزه هدف قرار دهند.

 

بر اساس این گزارش، تک تیراندازهای فلسطینی موفق شدند طی یک عملیات سه نظامی صهیونیست را در اطراف بیمارستان شفای شهر غزه از پای درآورند.

 

گردان‌های قسام همچنین اعلام کرد که با همکاری رزمندگان وابسته به سرایا القدس موفق شده است مواضع نظامیان صهیونیست را در اطراف بیمارستان شفا با شلیک تعدادی خمپاره در هم بکوبد.

 

روز گذشته نیز گردان‌های قسام اعلام کرد یک تانک مرکاوا و یک بولدوزر نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال شرق بیت حانون در شمال نوار غزه با راکت ضدزره یاسین ۱۰۵ هدف قرار داد.

 

لازم به ذکر است که از هفت روز پیش ارتش رژیم صهیونیستی با یورش به بیمارستان شفا، آن را به محاصره کامل نظامی درآورده است.

 

در این یک هفته صهیونیست‌ها هر گونه جنایتی را از قتل عام بیماران و زخمی‌ها گرفته تا انهدام بخش‌های مختلف بیمارستان شفا مرتکب شده‌اند.

 

حمله به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها از جنایات جنگی واضح و آشکار در قانون‌های بین المللی محسوب می‌شود که صهیونیست‌ها طی روزهای اخیر بدون توجه به هشدارهای نهادهای جهانی به ارتکاب آن مشغول هستند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار