جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

تکلیف لیست اصولگرایان در قم مشخص شد/ چه کسی جای لاریجانی قرار گرفت؟

ایلنا در خبری مدعی شده است که شورای هماهنگی اصولگرایان بر روی ذوالنور و امیرآبادی به توافق رسیده و زاکانی را جایگزین لاریجانی نموده اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنج ماه تا برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی زمان باقی مانده است. از هم اکنون جریان ها و جناح های سیاسی متعدد به رایزنی و بحث و جدل پرداخته تا بتوانند به حداکثر ائتلاف در انتخابات دست یابند.

 

در همین ارتباط ایلنا در خبری که صحت و سقم آن را نمی توان تایید نمود، مدعی شده است که شورای هماهنگی اصولگرایان قم بعد از بررسی گزینه های مختلف برای قرار گرفتن در کنار امیرآبادی و ذوالنور، در نهایت زاکانی نماینده سابق تهران را برای قرار گرفتن در لیست انتخاباتی خود انتخاب کردند.

 

بر اساس این گزارش، شنیده شده شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم، بعد از بررسی گزینه‌های مختلف برای پرکردن لیست سه نفره خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی، در نهایت علیرضا زاکانی نماینده سابق تهران را انتخاب کرد.

 

پیش از نهایی شدن این موضوع، روی گزینه‌هایی همچون حمید رسایی، محمود نبویان و ... هم بحث شد اما در نهایت اصولگرایان قم تصمیم گرفتند به حضور یک روحانی یعنی مجتبی ذوالنوری در لیست سه نفره خود بسنده کنند.

 

در انتخابات گذشته، امیرآبادی، ذوالنور و آشتیانی لیست سه نفره اصولگرایان قم را تشکیل می‌دادند که آشتیانی به دلیل رسیدن به سن ۷۹ سالگی، امکان کاندیدا شدن نداشت.

 

ایلنا مدعی شده است که از سوی دیگر، احتمال ائتلاف لاریجانی با طیف نوبخت در انتخابات پیش‌رو قوت گرفته است.

 

گفتنی است علی لاریجانی به همراه علی بنایی و شادنوش در انتخابات مجلس دهم در لیست امید قرار گرفته بود از این لیست سه نفره تنها لاریجانی توانست آرای لازم برای ورود به پارلمان را کسب کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار