جنگ ظالمانه اشغالگران با کودکان غزه-راهبرد معاصر
هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم

جنگ ظالمانه اشغالگران با کودکان غزه

یک رسانه انگلیسی در گزارشی با اشاره به اینکه ۷۰درصد قربانیان جنایات اسرائیل در غزه زن و کودک هستند، به داستان غم‌انگیز کودکانی اشاره کرد که والدین و خانواده خود را از دست داده‌اند و از همه عناصر اولیه برای زندگی محروم هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که بسیاری از شخصیت‌ها و نهادهای بین‌المللی جنگ ویرانگری را که رژیم اشغالگر علیه غیرنظامیان بی‌دفاع غزه به راه انداخته است، «جنگ علیه کودکان» می‌خوانند، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در گزارشی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، کودکیِ بسیاری از فلسطینی‌ها را بعد از اعمال خشونت و ویرانی و قحطیِ بی‌امان در غزه، از آنها دزدید و زخم‌هایی برایشان به‌جا گذاشت که تضمین می‌کند اسرائیل در آینده هرگز در امنیت نخواهد بود و هر لحظه امکان شعله‌ور شدن اوضاع ضد آن وجود دارد.

 

این روزنامه انگلیسی در مقاله‌ای به‌قلم خانم «جین کراولی» پزشک متخصص اطفال که در غزه کار می‌کرد، به زندگی غم‌انگیز فاطمه، دختر 3ساله فلسطینی اشاره کرد که در یکی از پناهگاه‌های آژانس آنروا در رفح زندگی می‌کند و پدر و مادر و دو برادر بزرگترش در حمله ارتش صهیونیستی به شهر غزه شهید شدند.

 

این پزشک انگلیسی می‌گوید که فاطمه 6 ساعت زیر آوار بود و سپس امدادگران او را درحالی نجات داده به بیمارستان آوردند که دست چپش قطع شد و امروز تنها در یکی از پناهگاه‌های شلوغ آنروا زندگی می‌کند؛ جایی که دسترسی به آب و غذای تمیز وجود ندارد و افراد برای استفاده از سرویس بهداشتی باید ساعت‌ها در صف بمانند.

 

به‌گفته این متخصص اطفال در غزه، فاطمه همانند دیگر کودکان از بیماری‌های مزمن و عفونی همچون اسهال رنج می‌برد و دچار عفونت سینه شده است، علاوه بر آن او وضعیت روحی بسیار بدی دارد و کابوس می‌بیند و دائم درحالی که گرسنه و تشنه و وحشت‌زده است سراغ مادرش را می‌گیرد اما همه اعضای خانواده‌اش را از دست داده است.

 

وی ادامه داد: همه پزشکان می‌دانند دوره جنینی تا 3سالگی برای رشد کودکان بسیار مهم است و مغز در این دوره تکامل می‌یابد و بنابراین هر شرایطی که کودک در این سن تجربه کند مستقیم بر جسم و روان او در آینده تأثیر خواهد گذاشت. در زمان حاضر فاطمه 3ساله مانند دیگر کودکان غزه از هر 5 عنصر اصلی که برای زندگی لازم می‌باشد محروم است یعنی؛ امنیت، سلامت، تغذیه مناسب، مراقبت و یادگیری از محیط و بازی کردن.

 

بر اساس این گزارش، زنان و کودکان غزه 70 درصد قربانیان این جنگ ویرانگر را تشکیل می‌دهند و تا امروز بیش از 13 هزار کودک در این منطقه قتل‌عام شده‌اند. بیشترین عامل مرگ‌ومیر کودکان غزه بمباران بوده است و تعداد زیادی هم به‌دلیل بیماری‌های ناشی از جنگ و نیز گرسنگی جانشان را از دست داده‌اند.

 

پزشک مذکور انگلیسی هشدار داد: کودکان، مادران باردار و شیرده و افراد دارای معلولیت بیشتر در معرض خطر سوءتغذیه هستند، زیرا اسرائیل همچنان از ورود مقادیر کافی غذا و آب به داخل غزه جلوگیری می‌کند و علاوه بر آن بمباران سیستماتیک نانوایی‌ها و تولیدات کشاورزی نیز ادامه دارد و 95 درصد ساکنان غزه از ناامنی غذایی رنج می‌برند.

 

به‌گفته نویسنده این مقاله، از بیش از 30 نفری که در غزه جانشان را بر اثر گرسنگی از دست داده‌اند 27 نفرشان کودک هستند. فاطمه یکی از هزاران کودک غزه است که والدین و خانواده‌اش را از دست داده است و اکنون در پناهگاه کنار کسانی که نمی‌شناسد زندگی می‌کند. امروز هیچ مکان امنی برای کودکان در غزه وجود ندارد و مهدکودک‌ها و مراکز آموزشی هم ویران شده‌اند و در اینجا کودکان حتی از بازی کردن هم محروم هستند.

 

در سایه تجاوزات وحشیانه و محاصره سنگینی که رژیم اشغالگر به نوار غزه تحمیل کرده و همه راه‌های ورود کمک‌های انسانی به شمال این منطقه را بسته است، دو روز قبل منابع وابسته به وزارت بهداشت غزه اعلام کردند که 4 کودک دیگر در بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه بر اثر سوءتغذیه به شهادت رسیدند تا آمار قربانیان جنگ گرسنگی در این منطقه به 34 نفر برسد.

 

البته این آماری است که به‌طور رسمی در بیمارستان ثبت شده است و بسیاری از افراد به‌ویژه کودکان در غزه به‌ویژه شمال آن در سکوت خبری جانشان را بر اثر گرسنگی از دست می‌دهند.

 

به گزارش منابع مربوطه در غزه تاکنون آمار قربانیان گرسنگی در شمال غزه به 34 نفر رسیده است که 31 نفر از آنها کودک هستند.

 

از سوی دیگر «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که کودکان غزه هر روز در معرض جنگ و وحشت و گرسنگی هستند؛ درحالی که جهان فقط نشسته و تماشا می‌کند. غزه دیگر برای بیش از یک میلیون کودکی که در آن هستند جای مناسبی برای زندگی نیست.

 

در شرایطی که کودکان غزه بزرگترین قربانی جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر و جنگ گرسنگی این رژیم علیه غزه هستند، «فیلیپ لازارینی» کمیسرکل آژانس آنروا جنگ کنونی رژیم صهیونیستی در غزه را جنگ علیه کودکان دانسته گفت که تعداد کودکانی که تنها در 4 ماه در غزه جان خود را از دست داده‌اند از همه کودکانی که در خلال 4 سال در همه درگیری‌های جهان جان باخته‌اند بیشتر است.

 

آنروا اعلام کرد که سوءتغذیه میان کودکان غزه به‌سرعت گسترش یافته و به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و قحطی واقعی در کمین است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار