انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

ایران خواستار تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی شد

نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک تصریح کرد که تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار رژیم اسرائیل که صلح و قوانین بین‌المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک بعد از نشست شورای امنیت در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق خواستار تصویب قعنامه‌ای ذیل فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل برای مهار رژیم اسرائیل شد.

 

نمایندگی ایران در این خصوص در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: چگونه جهان می‌تواند این رژیم سرکش را که آشکارا قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس و قوانین بین المللی را نادیده می‌گیرد، متوقف کند؟

 

نمایندگی ایران همچنین نوشت: تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار این رژیم متجاوز که صلح و قوانین بین المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.

 

شب گذشته به وقت محلی نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد.

 

زهرا ارشادی، سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد نیز در این نشست اظهار داشت: این جنایت و حمله تروریستی بیانگر توهین آشکار به اصل پذیرفته‌شده جامعه بین‌المللی، یعنی مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی است؛ اصل مشترکی که سنگ‌بنای روابط بین‌الملل به‌حساب می‌آید، به‌رسمیت شناخته می‌شود و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: این جنایت همچنین آشکارا اصل اساسی مصونیت دیپلماتیک و کنسولی را نقض کرده، و همچنین ناقض کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961، کنوانسیون وین درباره روابط کنسولی 1963 و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرایم علیه افراد تحت حمایت بین‌المللی از جمله عوامل دیپلماتیک 1973 است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار