شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ایران خواستار تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی شد

نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک تصریح کرد که تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار رژیم اسرائیل که صلح و قوانین بین‌المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک بعد از نشست شورای امنیت در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق خواستار تصویب قعنامه‌ای ذیل فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل برای مهار رژیم اسرائیل شد.

 

نمایندگی ایران در این خصوص در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: چگونه جهان می‌تواند این رژیم سرکش را که آشکارا قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس و قوانین بین المللی را نادیده می‌گیرد، متوقف کند؟

 

نمایندگی ایران همچنین نوشت: تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار این رژیم متجاوز که صلح و قوانین بین المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.

 

شب گذشته به وقت محلی نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد.

 

زهرا ارشادی، سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد نیز در این نشست اظهار داشت: این جنایت و حمله تروریستی بیانگر توهین آشکار به اصل پذیرفته‌شده جامعه بین‌المللی، یعنی مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی است؛ اصل مشترکی که سنگ‌بنای روابط بین‌الملل به‌حساب می‌آید، به‌رسمیت شناخته می‌شود و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: این جنایت همچنین آشکارا اصل اساسی مصونیت دیپلماتیک و کنسولی را نقض کرده، و همچنین ناقض کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961، کنوانسیون وین درباره روابط کنسولی 1963 و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرایم علیه افراد تحت حمایت بین‌المللی از جمله عوامل دیپلماتیک 1973 است./ تسنیم

ارسال نظر