وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

سازمان ملل امدادرسانی شبانه در غزه را تعلیق کرد

سخنگوی سازمان ملل در پی کشته شدن هفت امدادگر در نوار غزه از سوی رژیم اسرائیل اعلام کرد که این سازمان، امداد رسانی شبانه در نوار غزه را به مدت حداقل ۴۸ ساعت متوقف کرده تا ارزیابی‌های امنیتی را انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد روز چهارشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که یک آژانس کمک رسانی سازمان ملل عملیات‌های خود را در شب به مدت حداقل ۴۸ ساعت متوقف می‌کند.

دوجاریک گفت که این اقدام که بر دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) تأثیر می‌گذارد، برای ارزیابی نگرانی‌های امنیتی در منطقه انجام می‌شود.

سخنگوی سازمان ملل افزود که برنامه جهانی غذا در طول روز به عملیات خود از جمله تلاش‌های روزانه برای اعزام کاروان‌ها به شمال غزه "جایی که مردم در حال مرگ هستند"، ادامه می‌دهد.

او به خبرنگاران گفت: «با نزدیک شدن قحطی، به کارکنان و تجهیزات بشردوستانه نیاز داریم تا بتوانیم آزادانه و ایمن در سراسر نوار غزه حرکت کنیم.»

این تعلیق از روز سه شنبه و پس از کشته شدن هفت امدادگر از سوی اسرائیل صورت گرفته است.

سازمان غیردولتی «آشپزخانه مرکزی جهانی» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات اسرائیل در روز دوشنبه برابر با اول آوریل ۲۰۲۴ در غزه باعث کشته شدن هفت امدادگر این سازمان شده است. در این حادثه راننده فلسطینی آن‌ها نیز جان خود را از دست داده است.

این حمله ساعاتی پس از آن روی داد که اعضای این گروه غیردولتی با یک کشتی حاوی کمک‌های غذایی به نوار غزه رسیدند و به مناطق شمالی آن رفتند.

همچنین تصاویری از اجساد پنج کشته منتشر شد که در بیمارستان شهدای الاقصی در شهر «دیر البلح» در مرکز غزه قرار داشتند و تعدادی از آن‌ها لباس‌هایی با آرم خیریه پوشیده بودند.

بر اساس بیانیه این سازمان، کشته‌شدگان استرالیایی، لهستانی، کانادایی-آمریکایی، انگلیسی و فلسطینی بودند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار