تجاوز اسرائیل به قنیطره در سایه سکوت رژیم جولانی وزیر خارجه پاکستان: اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم فؤاد حسین پیشنهاد نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس، عراق و ایران را مطرح کرد پیش‌نویس نشست دوحه: روند عادی‌سازی با حمله به قطر مورد تهدید قرار گرفته است دیدار وزرای خارجه ایران و لبنان/ رایزنی درباره روابط دو جانبه و اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف جنایات اسرائیل ادعای رسانه عبری: ترکیه نگران وقوع عملیات موساد است هشدار ترکیه: اسرائیل به دنبال کشاندن منطقه به یک فاجعه نظامی است رایزنی عراقچی با همتایان پاکستانی، سومالیایی، مصری و عراقی در قطر اسلامی: وضع قانون ممنوعیت حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای ضروری است الشمری: همکاری ایران و عراق منجر به بازداشت قاچاقچیان خطرناک مواد مخدر شد جزئیات دیدار وزیران خارجه ایران و قطر در دوحه اتحادیه عرب: تجاوز اسرائیل به قطر ناشی از ترس، خیانت و حماقت است رئیس سازمان انرژی اتمی وارد وین شد هشدار شدید اللحن نخست وزیر پاکستان به طالبان ونزوئلا: کشتی جنگی آمریکا به کشتی ماهیگیری ما حمله کرد

سازمان ملل امدادرسانی شبانه در غزه را تعلیق کرد

سخنگوی سازمان ملل در پی کشته شدن هفت امدادگر در نوار غزه از سوی رژیم اسرائیل اعلام کرد که این سازمان، امداد رسانی شبانه در نوار غزه را به مدت حداقل ۴۸ ساعت متوقف کرده تا ارزیابی‌های امنیتی را انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد روز چهارشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که یک آژانس کمک رسانی سازمان ملل عملیات‌های خود را در شب به مدت حداقل ۴۸ ساعت متوقف می‌کند.

دوجاریک گفت که این اقدام که بر دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) تأثیر می‌گذارد، برای ارزیابی نگرانی‌های امنیتی در منطقه انجام می‌شود.

سخنگوی سازمان ملل افزود که برنامه جهانی غذا در طول روز به عملیات خود از جمله تلاش‌های روزانه برای اعزام کاروان‌ها به شمال غزه "جایی که مردم در حال مرگ هستند"، ادامه می‌دهد.

او به خبرنگاران گفت: «با نزدیک شدن قحطی، به کارکنان و تجهیزات بشردوستانه نیاز داریم تا بتوانیم آزادانه و ایمن در سراسر نوار غزه حرکت کنیم.»

این تعلیق از روز سه شنبه و پس از کشته شدن هفت امدادگر از سوی اسرائیل صورت گرفته است.

سازمان غیردولتی «آشپزخانه مرکزی جهانی» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات اسرائیل در روز دوشنبه برابر با اول آوریل ۲۰۲۴ در غزه باعث کشته شدن هفت امدادگر این سازمان شده است. در این حادثه راننده فلسطینی آن‌ها نیز جان خود را از دست داده است.

این حمله ساعاتی پس از آن روی داد که اعضای این گروه غیردولتی با یک کشتی حاوی کمک‌های غذایی به نوار غزه رسیدند و به مناطق شمالی آن رفتند.

همچنین تصاویری از اجساد پنج کشته منتشر شد که در بیمارستان شهدای الاقصی در شهر «دیر البلح» در مرکز غزه قرار داشتند و تعدادی از آن‌ها لباس‌هایی با آرم خیریه پوشیده بودند.

بر اساس بیانیه این سازمان، کشته‌شدگان استرالیایی، لهستانی، کانادایی-آمریکایی، انگلیسی و فلسطینی بودند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار