سازمان ملل: غزه به میلیارد‌ها دلار برای بازسازی نیاز دارد نفوذ هکر ۱۵ ساله به سیستم وزارت آموزش و پرورش ایتالیا بایدن: طی هفته پیش رو ۴ اسیر دیگر آزاد خواهند شد حماس: شرایط توافق پیچیده است/ دشمن برای دستیابی به منافع و اهداف معین طفره می‌رود ساختمان شرکت ملی نفت ایران در روتردام هلند به‌دلیل پروندۀ کرسنت مصادره و فروخته شد شبه‌نظامیان کُرد: سلاح خود را به «جولانی» تحویل نمی‌دهیم سی‌ان‌ان: ارتش اسرائیل در حال خروج از غزه است مشاور امنیت ملی ترامپ: حماس هرگز غزه را اداره نخواهد کرد ترامپ: ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا را به تعویق می‌اندازم ابوعبیده: طوفان الاقصی میخ آخر را بر تابوت اسرائیل زد تبادل اسرا در نخستین روز آتش‌بس غزه / سه زن اسرائیلی آزاد شدند ببینید / لحظه ورود هیات صلیب سرخ به زندان عوفر برای تحویل گرفتن اسرای فلسطینی الجزیره: فهرست اسرای فلسطینی که امروز آزاد می‌شوند شامل ۶۹ زن و ۲۱ کودک است بیش از ۶۰ نفر در انفجار نفتکش در نیجریه کشته شدند مقام ارشد طالبان خواستار لغو ممنوعیت تحصیل زنان و دختران افغان شد

دیپلمات آمریکایی: بدون برنامه به افغانستان فرستاده شدم

سفیر پیشین آمریکا در افغانستان به کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان این کشور گفت: از سوی دولت بایدن بدون هیچ برنامه‌ای در سال ۲۰۲۱ به افغانستان فرستاده شدم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان بس» دیپلمات پیشین آمریکا در کابل که در نشست کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شده بود، اظهارداشت: دولت بایدن در ماه آگوست سال 2021 میلادی بدون هیچ برنامه‌ای مرا به افغانستان اعزام کرد.

 

وی افزود که وزارت خارجه آمریکا برای تخلیه اتباع این کشور و برخی افغان‌ها از کابل هیچ برنامه‌ای نداشت.

 

جان بس به این کمیته گفت: پس از اعزام به افغانستان در جریان مسائل نبوده و آمادگی لازم برای نظارت بر روند تخلیه را نداشته است.

 

سفیر پیشین آمریکا در کابل خاطرنشان کرد: هدف خروج شماری از اتباع آمریکا و افغان بود اما هیچ فهرستی و اولویت بندی وجود نداشت و با چالش‌های بسیاری مواجه بوده است.

 

ماموریت جان بس در حالی آغاز شده بود که «راس ویلسون» همچنان بر کارمندان سفارت آمریکا نظارت داشت اگرچه بر اساس گزارش رسانه‌ها، هرچند ستاد مشترک ارتش آمریکا بارها از ویلسون به عنوان رییس هیئت این کشور در کابل یاد کرده بود اما کارمندان سفارت گفته‌اند که جان بس همه‌کاره روند تخلیه بوده است.

 

پایگاه اکسیوس پیش از این از اختلافات عمیق بین وزارتخانه‌های دفاع و خارجه آمریکا درباره خروج از افغانستان خبر داده بود.

 

مارک میلی رئیس ستاد مشترک وقت ارتش آمریکا در یک نشست محرمانه با سناتورها گفته بود که وزارت خارجه ایالات متحده مقصر اصلی خروج با تاخیر نظامیان و شهروندان این کشور از افغانستان بوده است.

 

هفته گذشته نیز کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که اظهارات جو بایدن رئیس جمهور این کشور درباره خروج آشفته از افغانستان نادرست و متناقض بوده است./ تسنیم

ارسال نظر