قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

جزئیات برگزاری نماز عید فطر در مصلای تهران

رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر امسال، صبح امروز در نشست خبری، جزییات برگزاری این نشست را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام نوری رییس ستاد برگزاری نماز عید فطر امسال، صبح امروز در نشست خبری، جزییات برگزاری این نشست را تشریح کرد.


وی با اشاره به اقامه نماز عید فطر امسال طبق سنوات گذشته به امامت رهبر معظم انقلاب گفت: برای برگزاری نماز عید فطر جلسات متعددی برای هماهنگی و مسائل ترافیکی برگزار شد که جاد دارد از همه کسانی که در این جلسات حضور داشتند تشکر کنیم.


حجت‌الاسلام نوری با اشاره به فلسفه عید فطر یادآور شد: شعار محوری عید فطر امسال «عید بندگی و همبستگی» در نظر گرفته شده است.


وی درباره تدابیر مرتبط با برنامه ریزی و ساماندهی نماز عید فطر امسال هم گفت: بازگشایی دربهای مصلی از اذان صبح است و برنامه های جایگاه نماز عید فطر از بعد ساعت ۶ صبح آغاز خواهد شد. آغاز اقامه نماز هم ساعت ۸ صبح به امامت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه‌ای خواهد بود.


وی اضافه کرد: محدودیتهای ترافیکی و ملاحظات مربوط به خطوط اتوبوس رانی و تاکسیرانی نیز در نشست خبری پلیس راهور اعلام خواهد شد.


وی خاطرنشان کرد: ۱۳ درب در اضلاع ۴ گانه مصلی برای تردد نمازگزاران بازگشایی شده است. درب ۱۱ در ضلع غربی و بزرگراه مدرس، درب های ۳، ۴ در ضلع جنوب و خیابان، درب های ۶، ۷، ۸، ۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۵ در ضلع شرقی و خیابان و دربهای ۱۸ ۱۹ ۲۰ در ضلع شمالی و بزرگراه شهید سلیمانی است.


رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر یادآور شد: آغاز سرویس دهی قطار شهری از ساعت ۵ صبح خواهد بود و‌ تمام ایستگاههای قطار شهری در اطراف مصلی فعال هستند و کار حمل و نقل و جابجایی مسافران را صورت می‌دهند.


حجت‌الاسلام نوری با بیان اینکه پارکینگ‌ها غالبا در ضلع شمال مصلی تدارک دیده شده‌اند، گفت: ون‌های سازمان تاکسیرانی کار انتقال نمازگزاران از پارکینگها و ایستگاههای قطار شهری، به درب های ورودی مصلی را عهده دار هستند.


وی اضافه کرد: به منظور راهنمایی بهتر نمازگزاران سکوهای اطلاع رسانی در نقاط مختلف مصلی و مسیر مستقر خواهد شد.


حجت‌الاسلام نوری به نمازگزاران توصیه کرد تا با حضور پرشور در مصلای تهران، همبستگی امت اسلامی را به جهانیان نشان دهند.
وی اضافه کرد: حضور کودکان و نوجوانان، بلاخص روزه اولی ها همراه داشتن مهر و سجاده فراموش نشود.


همچنین از نمازگزاران تقاضا می شود ساک، سبد، بسته های حجیم و... را با خود همراه نیاورند.


رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر از نمازگزاران از سمت دربهای شمالی (بزرگراه شهید سلیمانی) ورود خود را انجام دهند و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.


وی گفت: نمازگزاران بهتر است ساعات اولیه در فضای مصلی حضور یابند تا ضمن استفاده بهتر از خدمات، اتصال صفوف و
نظم بیشتر مراسم را به دنبال داشته باشد.


حجت‌الاسلام نوری اظهار داشت: اطلاع رسانی جزئیات برنامه اطلاع از نقشه‌ها و تدابیر اجرایی در کانال شبکه اجتماعی بله و ایتا با عنوان نماز عید فطر تهران به آدرس namazjomeh_tehran@ قابل مشاهده است.


وی اضافه کرد: سامانه پیامکی ستاد برگزاری نماز عید فطر هم به شماره ۶۸۶۸ آماده دریافت نظرات و پیشنهادات نمازگزاران است./ فارس

ارسال نظر