نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها

هشدار درباره کلاهبرداری‌ها با شگرد فاکتورسازی

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت:مراقب کلاهبرداری‌ها با شگرد فاکتورسازی باشید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ عبدالله چولکی در تشریح این خبر گفت: بعد از مراجعه شهروندی در یکی از شهرستان‌های تهران مبنی بر انسداد حساب‌های بانکی و بدهی مالیاتی در یکی از استان‌های مرکزی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری این استان قرار گرفت.

 

وی افزود: در تحقیقات اولیه و بررسی پرونده مالیاتی شاکی مشخص شد نام وی به عنوان مدیر عامل یک شرکت با مشخصات معین و شناسه ملی به ثبت رسیده است.

 

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه شاکی در اظهارات خود مدعی بود هیچ‌گونه همکاری و فعالیت اقتصادی در این شرکت نداشته است، گفت: طبق محاسبات و برآوردهای کارشناسان طی ۳ سال فعالیت، بدهی مالیاتی این شرکت بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال گزارش شده است.

 

وی تصریح کرد: کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در ادامه تحقیقات خود دریافتند رئیس هیأت مدیره شرکت نیز از ثبت آن بی اطلاع و گفته است که چند سال پیش مدارک هویتی خود را برای اخذ وام ارائه و در این خصوص اوراقی را نیز امضا کرده است.

 

سرهنگ چولکی عنوان کرد: با تحقیقات میدانی و پس از اقدامات فنی و اطلاعاتی در خصوص شناسایی و جلب متهم، مخفیگاه وی در تهران شناسایی شد که کارآگاهان در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند و به اداره آگاهی برای بازجویی و سیر مراحل قضائی انتقال دادند.

 

وی گفت: در تحقیقات انجام گرفته مشخص شد متهم پس از ثبت شرکت ۲ نفر را بدون اینکه اطلاعی داشته باشند به عنوان مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره قرار داده است.

 

سرهنگ چولکی ضمن توصیه به شهروندان مبنی بر اینکه در زمان تنظیم وکالت کاملاً از مفاد وکالت نامه اطلاع کافی داشته باشید، افزود: برابر واقعیات پرونده‌های موجود، اعتماد به افراد و قرار دادن اصل و یا حتی فتوکپی مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی) و یا کارت‌های بانکی به منظور دریافت تسهیلات، یارانه، ثبت شرکت و… موجب ایراد خسارت‌های مادی و معنوی جبران ناپذیر برای صاحبان مدارک شده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار