هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

تحویل ۱۰ هزار خودروی برقی به ناوگان عمومی در ۳ ماه آینده

تحویل ۱۰ هزار خودروی برقی به ناوگان عمومی در ۳ ماه آینده در حال حاضر ۲۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک ترخیص شده است و در سه ماه آینده ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی که بخشی از آنها در حال حمل و ترخیص است در معرض واگذاری قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۶۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، مدیریت شهری تهران از سال گذشته تلاش کرد تا زمینه ورود اتوبوس، تاکسی و حتی موتورسیکلت‌های برقی را در شهر تهران فراهم کند. در این راستا قرادادها و تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت‌های چینی به امضا رسید و مقرر شد 27500 دستگاه خودروی برقی به تدریج وارد ناوگان تاکسیرانی تهران شوند.

 

در این بین طبق توافقات صورت گرفته بین شهرداری تهران و وزارت صمت نیز قرار است 27000 دستگاه تاکسی برقی به شهرداری تهران ارائه شود تا گام بلند و مؤثر دیگری در راستای برقی‌سازی این ناوگان برداشته شود.

 

سال گذشته تعدادی از تاکسی‌های وارداتی توسط وزارت صمت رونمایی شد که در مسیر پلاک‌گذاری قرار دارند و به محض انجام این امر، در خطوط تعیین شده فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

 

در ادامه روند واردات تاکسی‌های برقی، حسن کریمی سنجری؛ مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صنعت معدن تجارت نیز اعلام کرده که در حال حاضر 2500 خودرو و تاکسی برقی از گمرک ترخیص شده است و در سه ماه آینده 8 تا 10 هزار خودروی برقی که بخشی از آنها در حال حمل و ترخیص است در معرض واگذاری قرار می‌گیرد.

 

به گفته وی، مجموع خودروهای سواری که تا سه ماه آینده به بازار عرضه می‌شود بین 8 تا 10 هزار خودرو دستگاه است که به دنبال ایجاد شرایط تحویل آن به ناوگان عمومی هستیم.

 

اگرچه سهم شهرداری تهران از 10 هزار تاکسی مذکور اعلام نشده اما شواهد امر گویای این است که روند برقی‌سازی تاکسی‌ها در حال سرعت گرفتن است و امسال، سال طلایی و متفاوتی برای حمل و نقل عمومی از جمله تاکسیرانی رقم خواهد خورد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار