توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است آخرین خبر‌ها از آزمون استخدامی آموزش و پرورش + زمان اعلام نتایج نحوه ایجاد سابقه تحصیلی برای ۳ پایه آخر دبیرستان در کنکور

چند درصد از موتورسواران از کلاه ایمنی استفاده می‌کنند؟

رئیس پلیس راهور پایتخت با اشاره به تعداد راکبان موتورسیکلت که بدلیل نداشتن کلاه ایمنی جان خود را از دست داده‌اند، گفت: ۴۰ درصد موتورسواران از کلاه ایمنی استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور عصر یکشنبه ضمن تاکید بر استفاده راکبان موتورسیکلت از کلاه ایمنی، افزود: در سال ۱۴۰۱ در شهر تهران ۲۰۸ نفر مرگ راکب موتورسیکلت بر اثر تصادفات داشته‌ایم که این آمار در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۸۵ نفر رسیده است.

وی ادامه داد: ۷۷ نفر یعنی معادل ۳۷ درصد افزایش منجر به مرگ موتورسیکلت سواران را در شهر تهران داشته‌ایم که متاسفانه ۷۰ درصد از این موتورسواران، کلاه ایمنی بر سر نداشته‌اند.

سرهنگ موسوی پور افزود: استفاده از کلاه ایمنی در شهر تهران نهایتا به ۴۰ درصد می‌رسد در حالیکه وقتی موتورسواری قصد سوار شدن بر موتورسیکلت را دارد کلاه ایمنی می‌باید جزو لباس او باشد و حتما قبل از روشن کردن موتورسیکلت کلاه ایمنی را بر سر بگذارد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ضمن اشاره به ماده ۲۰ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی، اضافه کرد: همان مقرراتی که در بحث حمل و نقل برای خودرو‌ها وجود دارد برای موتورسیکلت سواران نیز جاری است یعنی موتورسیکلت‌ها نمی‌توانند داخل پیاده‌رو‌ها تردد و توقف کنند.

وی یادآور شد: حرکات مخاطره آمیز و بسیار خطرناک، تک چرخ و حرکت خلاف جهت نیز برای موتورسواران ممنوع است و باعث بروز حوادث تلخ و جبران ناپذیری برای آنان می‌شود.

سرهنگ موسوی پور تاکید کرد: اگر موتورسیکلت سواری مرتکب این نوع از تخلفات شود برابر ماده ۲۰ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی ضمن اعمال قانون، موتورسیکلت نیز به مدت یک هفته در پارکینگ متوقف می‌شود.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: درصد استفاده از کلاه ایمنی بسیار کم است و اگر استفاده از کلاه ایمنی را در کنار جان راکبان قرار بدهیم این ۲ اصلا قابل مقایسه نیستند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر