قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟

آغاز فروش بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین

آغاز فروش بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: استان های خوزستان، خراسان جنوبی، فارس، کرمان، یزد و اصفهان نیز باید برای ورود و خروج به کشور عراق از مرز چذابه استفاده و همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر، باید برای ورود و خروج به کشور عراق از مرز شلمچه استفاده کنند. البته استان‌های اصفهان، فارس و کرمان می‌توانند از هر دو مرز چذابه و شلمچه تردد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۲۶

داریوش باقر جوان از آغاز فروش بلیت اتوبوس های ویژه سفرهای اربعین حسینی (ع) خبر داد و گفت: با توجه به تقاضای بی شمار عاشقان ابا عبدالله الحسین(ع) طی سه روز گذشته، به تاکید کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین، فروش بلیت اتوبوس ‌های ویژه اربعین از امروز(چهارشنبه ۱۰ مهر ۹۸) آغاز شد.

 

وی افزود: طبق مصوبه کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین، تمامی شرکت ها وتعاونی ها در پایانه های سراسر کشور موظف به پاسخگویی به تقاضای مردم هستند.

 

این مقام مسئول در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: در ایام اوج تردد در مسیرهای منتهی به شلمچه و چذابه به صورت عادی خواهد بود، اما بر اساس بررسی‌ها و مطالعات انجام شده برای مدیریت ترافیک در مرز مهران از یک سیستم مشخص استفاده شده که طبق آن، پایانه‌های همدان، اندیمشک و کرمانشاه به عنوان پایانه‌های پشتیبان پایانه مهران مشخص شده‌اند.

 

وی اظهار داشت: بر این اساس زائرانی که قصد بازگشت از پایانه مرزی مهران را دارند، بر اساس استان‌های مقصد به یکی از این سه پایانه با استفاده از حمل‌ و نقل شاتلی منتقل می‌شوند.

 

به گفته باقرجوان، این سه پایانه معین، به پایانه‌های هوایی و ریلی نزدیک‌تر است و یکی دیگر از معیار انتخاب این پایانه‌های معین، تمایل سفر زائران در سال‌های قبل بود.

 

وی تأکید کرد: هیچ مشکلی برای تردد زائران در زمان رفت وجود ندارد، اما در ایام اوج سفرهای اربعین، زائران در زمان بازگشت از مرز مهران به مقاصد شهرهای قم، ساری، گرگان، مشهد و بجنورد، از پایانه مسافربری معین همدان منتقل خواهند شد.

 

به گفته باقرجوان، همچنین زائران در زمان بازگشت از مرز مهران به مقاصد شهرهای اراک، شهرکرد، یزد، اصفهان و خرم آباد نیز، از پایانه معین اندیمشک و زائران به مقاصد شهرهای کرج، رشت، سنندج، قزوین، سمنان، زنجان، تهران، اردبیل، ارومیه، تبریز از پایانه مسافربری معین کرمانشاه، منتقل خواهند شد.

 

مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: استان های خوزستان، خراسان جنوبی، فارس، کرمان، یزد و اصفهان نیز باید برای ورود و خروج به کشور عراق از مرز چذابه استفاده و همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر، باید برای ورود و خروج به کشور عراق از مرز شلمچه استفاده کنند. البته استان‌های اصفهان، فارس و کرمان می‌توانند از هر دو مرز چذابه و شلمچه تردد کنند.

 

یادآور می شود، طرح ایام اربعین حسینی امسال از تاریخ هفدهم مهرماه تا سوم آبان ماه برگزار می‌شود که روزهای ۲۴ تا ۲۹ مهرماه به عنوان ایام اوج سفرها معرفی شده است.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار