نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا

دانشگاه کلمبیا در برابر دانشجویان: روابط با اسرائیل را قطع نخواهیم کرد

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که این روز‌ها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه» شده است، از معترضان حامی فلسطین خواست متفرق شوند و در برابر خواسته دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشجویان معترضان دانشگاه کلمبیا خواهان توقف سرمایه گذاری این دانشگاه در شرکت‌های تسلیحاتی وابسته به اسرائیل هستند. این دانشگاه در گذشته نیز در مواردی دیگر به درخواست دانشجویان از سرمایه گذاری صرف نظر کرده است.

یکی از خواسته‌های اصلی گروه‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا از هفته گذشته این بوده است که این دانشگاه وجوه سرمایه‌گذاری را از شرکت‌هایی که از حملات اسرائیل به غزه سود می‌برند، خارج کند.

دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حالی که گفتگو‌های سازنده بین رهبران دانشجویان و مقامات دانشگاهی از هفته گذشته ادامه دارد، "متأسفانه، ما نتوانستیم به توافق برسیم. "

در بیانیه مینوچه نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیای آمریکا آمده است: «هر دو طرف در این گفتگو‌ها پیشنهاد‌های قوی و متفکرانه‌ای ارائه کردند و با حسن نیت برای رسیدن به نقاط مشترک کار کردند. ما از همه آن‌ها برای تلاش و کوشش طولانی تشکر می‌کنیم و آرزو داشتیم این گفتگو‌ها به نتیجه متفاوتی می‌رسید.»

در حال حاضر دانشگاه کلمبیا از کسانی که در چادر‌ها هستند می‌خواهد «داوطلبانه متفرق شوند» و این دانشگاه «در حال مشورت با گروه وسیع‌تری در جامعه برای بررسی گزینه‌های داخلی جایگزین برای پایان دادن به این بحران در اسرع وقت هستند».

دانشگاه کلمبیا قاطعانه اعلام کرد: روابط خود با اسرائیل که شکایت اصلی معترضان بوده است را قطع نخواهد کرد، اما به عنوان بخشی از گفتگوها، دانشجویان پیشنهاد کردند تا یک جدول زمانی سریع برای بررسی پیشنهاد‌های جدید دانشجویان توسط کمیته مشورتی سرمایه گذاری اجتماعی ایجاد شود.

این کمیته به مسائل توقف سرمایه گذاری و رابطه رسیدگی می‌کند. دانشگاه کلمبیا همچنین پیشنهاد داد که "فرآیندی را برای دانشجویان منتشر کند تا بتوانند به فهرست سرمایه گذاری مستقیم کلمبیا دسترسی داشته باشند و تعداد دفعات به روز رسانی این لیست دارایی‌ها را افزایش دهد. " / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار