بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

دانشگاه کلمبیا در برابر دانشجویان: روابط با اسرائیل را قطع نخواهیم کرد

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که این روز‌ها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه» شده است، از معترضان حامی فلسطین خواست متفرق شوند و در برابر خواسته دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشجویان معترضان دانشگاه کلمبیا خواهان توقف سرمایه گذاری این دانشگاه در شرکت‌های تسلیحاتی وابسته به اسرائیل هستند. این دانشگاه در گذشته نیز در مواردی دیگر به درخواست دانشجویان از سرمایه گذاری صرف نظر کرده است.

یکی از خواسته‌های اصلی گروه‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا از هفته گذشته این بوده است که این دانشگاه وجوه سرمایه‌گذاری را از شرکت‌هایی که از حملات اسرائیل به غزه سود می‌برند، خارج کند.

دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حالی که گفتگو‌های سازنده بین رهبران دانشجویان و مقامات دانشگاهی از هفته گذشته ادامه دارد، "متأسفانه، ما نتوانستیم به توافق برسیم. "

در بیانیه مینوچه نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیای آمریکا آمده است: «هر دو طرف در این گفتگو‌ها پیشنهاد‌های قوی و متفکرانه‌ای ارائه کردند و با حسن نیت برای رسیدن به نقاط مشترک کار کردند. ما از همه آن‌ها برای تلاش و کوشش طولانی تشکر می‌کنیم و آرزو داشتیم این گفتگو‌ها به نتیجه متفاوتی می‌رسید.»

در حال حاضر دانشگاه کلمبیا از کسانی که در چادر‌ها هستند می‌خواهد «داوطلبانه متفرق شوند» و این دانشگاه «در حال مشورت با گروه وسیع‌تری در جامعه برای بررسی گزینه‌های داخلی جایگزین برای پایان دادن به این بحران در اسرع وقت هستند».

دانشگاه کلمبیا قاطعانه اعلام کرد: روابط خود با اسرائیل که شکایت اصلی معترضان بوده است را قطع نخواهد کرد، اما به عنوان بخشی از گفتگوها، دانشجویان پیشنهاد کردند تا یک جدول زمانی سریع برای بررسی پیشنهاد‌های جدید دانشجویان توسط کمیته مشورتی سرمایه گذاری اجتماعی ایجاد شود.

این کمیته به مسائل توقف سرمایه گذاری و رابطه رسیدگی می‌کند. دانشگاه کلمبیا همچنین پیشنهاد داد که "فرآیندی را برای دانشجویان منتشر کند تا بتوانند به فهرست سرمایه گذاری مستقیم کلمبیا دسترسی داشته باشند و تعداد دفعات به روز رسانی این لیست دارایی‌ها را افزایش دهد. " / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار