هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت
مقام روس:

آمریکایی ها تلاش کردند از طریق سوریه به ایران ضربه بزنند

عضو ارشد کمیته امنیت مجلس دومای روسیه گفت: آمریکایی ها با همکاری هم پیمانان خود تلاش کردند تا از طریق سوریه به ایران ضربه بزنند و تشنج سیاسی و نظامی در خاورمیانه را به اوج برسانند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ "آدالبی شخاگوشف" معاون اول فراکسیون روسیه واحد در مجلس دومای روسیه گفت: با کمک ایران توطئه آمریکا برای بی ثبات سازی منطقه، نقش بر آب شده است.

وی با بیان اینکه آمریکا قصد داشت سوریه را به مرکز اصلی ثبات زدایی در منطقه تبدیل کند، افزود: روسیه با همکاری شرکای منطقه ای خود و به ویژه ایران، در برابر این توطئه واشنگتن ایستادگی کرد و نقشه کاخ سفید را ناکام گذاشت.

این عضو ارشد کمیته امنیت مجلس دومای روسیه گفت: آمریکایی ها با همکاری هم پیمانان خود تلاش کردند تا از طریق سوریه به ایران ضربه بزنند و تشنج سیاسی و نظامی در خاورمیانه را به اوج برسانند.

وی اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر شکست دادن تروریست ها در سوریه را بی ارزش و فاقد منطق توصیف کرد ‌‌گفت: برخلاف آنچه آمریکایی ها می گویند، آنها فقط برای ادامه تشنج و حمایت نزدیک از داعش و ‌گروه‌های تروریستی وارد سوریه شدند.

 

شخاگوشف با مضحک خواندن اظهارات وزیرامورخارجه آمریکا درباره نابودی ۹۹ درصد تروریست های سوریه بدست نیروهای آمریکایی گفت: این سخن آنقدر بی پایه و احمقانه است که حتی هیچکس در داخل خود آمریکا هم آن را باور ندارد.

معاون اول فراکسیون روسیه واحد در مجلس دومای روسیه تاکید کرد: واقعیت این است که آمریکا نه تنها برای حفظ صلح به سوریه نیامد ، بلکه برای شعله ور کردن آتش جنگ و تشنج و حفظ حیات تروریست هایی آمدند که ساخته دست خودشان بودند.
منبع: افکار نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار