قبل از جریمه‌شدن عوارض آزادراهی خودرو را بپردازید!-راهبرد معاصر

قبل از جریمه‌شدن عوارض آزادراهی خودرو را بپردازید!

پرداخت عوارض آزادراهی آنی بهترین راهی است که شما را از جریمه‌شدن نجات می‌دهد. اگر از دسته افرادی هستید که خیلی زود انجام تراکنش‌هایی مانند پرداخت عوارض را فراموش می‌کنید، باید به ‌دنبال روشی برای تسویه آنی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۲۳۹۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرداخت عوارض آزادراهی آنی بهترین راهی است که شما را از جریمه‌شدن نجات می‌دهد. اگر از دسته افرادی هستید که خیلی زود انجام تراکنش‌هایی مانند پرداخت عوارض را فراموش می‌کنید، باید به ‌دنبال روشی برای تسویه آنی باشد.

 

زمانی که از آزادراه‌های کشور عبور کنید، هیچ راهی برای عدم‌پرداخت عوارضی ندارید. پس بهتر است با روش‌هایی که برای این منظور وجود دارد آشنا باشید تا با پرداخت به‌موقع، هیچ‌گونه دیرکردی روی پلاک خودروی شما اعمال نشود. در ادامه این موارد را بررسی می‌کنیم پس تا انتهای متن با ما همراه باشید.

 

با روش‌های پرداخت عوارضی آشنا شوید

پرداخت عوارض آزادراهی آنی با روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است و شما به‌عنوان راننده‌ای که احتمال دارد از آزادراه‌ عبور کنید، باید این راه‌کارها را بشناسید و با توجه به آسانی هرکدام، یکی از آن‌ها را برای تسویه انتخاب کنید. در ادامه به معرفی روش‌های کلی که برای این کار وجود دارد می‌پردازیم.

 

پرداخت عوارض با توقف در آزادراه

یکی از روش‌های پرداخت عوارض آزادراهی آنی، توقف در کنار باجه‌هایی است که در بخش‌هایی از مسیر قرار دارند. تصور کنید ساعت‌های طولانی در حال رانندگی هستید و حال با صف طولانی از اتومبیل‌هایی روبه‌رو شده‌اید که می‌خواهند عوارض پرداخت کنند.

 

این روش شاید آنی باشد، اما گاه برای رسیدن به باجه باید مدت زیادی در صف منتظر بمانید. این موضوع برای افرادی که ساعت‌های زیادی در ماشین نشسته‌اند، قطعا کلافه‌کننده است، پس باید به دنبال روشی دیگر بود.

 

پرداخت عوارضی با مراجعه به دفاتر پلیس + 10

یکی دیگر از روش‌های پرداخت عوارضی، مراجعه به دفاتر پلیس + 10 است. اگر به‌هر دلیلی نتوانستید با توقف در مسیر این مبلغ را تسویه کنید، پس‌از رسیدن به مقصد می‌توانید با مراجعه به این دفاتر، مبلغ را بپردازید. البته این روش ممکن است در برنامه روزمره یا شغلی شما تداخل ایجاد کند و به‌‌طور کلی باعث اتلاف وقت می‌شود.

 

پرداخت عوارض با مراجعه به خودپرداز

خودپردازها نسبت به حضور در دفاتر پلیس + 10 اتلاف وقت کم‌تری به‌همراه دارند. همچنین برای مراجعه به عابربانک، لازم نیست حتما در ساعت مشخصی از خانه خارج شوید و در صف‌های طولانی منتظر بمانید.

 

به همین دلیل معمولا راننده‌ها از این روش برای پرداخت عوارض آزادراهی استفاده می‌کنند. البته روش‌های آسان دیگری نیز وجود دارد که با کمک آن‌ها، بدون خارج شدن از خانه نیز می‌توانید مبلغ را تسویه کنید.

 

پرداخت عوارض آزادراهی آنی با برچسب الکترونیکی

برای استفاده از این روش باید در اولین‌گام یک حساب متصل به پلاک خودرو ایجاد کنید. اگر این کار را انجام دهید، کافی‌است برچسب را روی خودرو نصب کنید تا با هر بار عبور از باجه‌های الکترونیکی، مبلغ به‌صورت خودکار از حساب شما کاسته شود.

 

در واقع یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای پرداخت عوارض آزادراهی استفاده از برچسب‌ها است. در این روش، دوربین‌ها پلاک خودرو را ثبت می‌کنند و در نهایت، مبلغ از حساب متصل به آن کسر می‌شود.

 

پرداخت عوارض آزادراهی آنی به صورت آنلاین

روش‌های آنلاین از دیگر راه‌کارهای پرداخت عوارضی هستند که توسط کاربران بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. زمانی که از گیت‌های پرداخت عوارض عبور کنید، اطلاعات خودرو برای مرکز ارسال می‌شود.

 

در صورت استفاده از روش‌های آنلاین، شما می‌توانید در همان زمان پرداخت عوارض را به‌صورت آنی انجام دهید. اگر به اینترنت دسترسی نداشتید نیز می‌توانید پس ‌از رسیدن به مقصد، بدون اینکه از خانه خارج شوید عوارضی را تسویه کنید.

 

پرداخت عوارض با استفاده از دستگاه کارت خوان

کارت‌خوان‌های موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های مختلف، این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا پیش‌از رسیدن به مقصد و با حضور در یک مجتمع تجاری، به‌راحتی عوارض را پرداخت کنید تا دیگر نگرانی بابت جریمه‌شدن، نداشته باشید.

 

در صورت عدم پرداخت عوارض آزادراهی، جریمه می‌ شویم؟

اگر نتوانید پرداخت عوارض آزادراهی آنی انجام دهید، باید با استفاده از روش‌های دیگر مانند مراجعه حضوری، در اولین فرصت برای پرداخت این مبلغ اقدام کنید تا مشمول جریمه نشوید. در واقع شما تنها 15 روز فرصت دارید تا عوارضی را بپردازید.

 

با توجه به این‌‌که عوارضی، صرف نگهداری و تامین هزینه‌های ارتقای سطح کیفی آزادراه می‌شود، همه راننده‌هایی که از این جاده‌ها عبور می‌کنند، موظف به پرداخت آن هستند. عدم‌توجه به این موضوع باعث اعمال جریمه روی پلاک صاحب خودرو خواهد شد.

 

زمانی که فرد بعدا‌ز 15 روز، اقدامی برای تسویه انجام ندهد، 20درصد به‌عنوان دیرکرد روی مبلغ عوارضی اعمال می‌شود. با توجه به پلکانی‌بودن این جریمه، پس‌از یک‌ماه دیرکرد به 22درصد افزایش پیدا می‌کند.

 

هر ماه که از عدم پرداخت عوارضی بگذرد، درصدی روی مبلغ کلی جریمه اعمال می‌شود. توجه داشته باشید که عوارض آزادراهی و دیرکرد آن، مبلغی است که باید حتما پرداخت شود و مشمول طرح‌های بخشودگی نخواهد شد. پس تا زمان دارید آن را تسویه کنید.

بهترین روش برای پرداخت عوارضی

روش‌هایی که با آن‌ها آشنا شدیم، هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. شما باید در بین آن‌ها یکی را انتخاب کنید که همواره در دسترس باشد و بتوانید پرداخت عوارضی را به‌صورت آنی انجام دهید.

 

روش‌های آنلاین به‌دلیل این‌‌که همواره در دسترس هستند، به‌عنوان بهترین راه‌کار برای پرداخت عوارض آزادراهی آنی شناخته می‌شوند. برای بهره‌مندی از روش آنلاین می‌توانید به سایت تاپ مراجعه کنید.

 

در سایت تاپ خدمات متنوعی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها پرداخت عوارضی است. افرادی که می‌خواهند بدون دردسر، مراحل تسویه را انجام دهند، می‌توانند به این سایت که خدمات متنوعی دارد، مراجعه کنند.

 

در صورتی‌که مراجعه به سایت برای شما مشکل بود، می‌توانید سوپر اپلیکیشن تاپ را روی گوشی خود نصب کنید و علاوه ‌بر پرداخت عوارض آزادراهی آنی از سایر خدمات موجود در این اپلیکیشن بهره‌مند شوید.

 

در سوپر اپلیکیشن و سایت تاپ بیش از 100 سرویس کاربردی وجود دارد. از این‌رو با نصب این برنامه یا مراجعه به سایت تاپ، دیگر لازم نیست برای انجام تراکنش‌های مختلف به‌دنبال روشی آسان و مطمئن باشید.

 

راهکارهای پرداخت عوارض آزادراهی به صورت آنی

از چه روشی برای پرداخت عوارض آزادراهی آنی استفاده می‌کنید؟ با توجه به این‌‌که عدم پرداخت این مبلغ در 15 روز، باعث اعمال جریمه روی پلاک خودرو می‌شود، همه راننده‌ها باید از راه‌کارهای موجود برای تسویه آن اطلاع داشته باشند.

 

از روش‌های کاربردی برای پرداخت عوارضی می‌توان به توقف کنار بادجه‌های موجود در آزادراه، مراجعه به دفاتر پلیس + 10، مراجعه به خودپرداز، استفاده از کارت‌خوان، نصب برچسب الکترونیکی و همچنین مراجعه به سایت یا سوپر اپلیکیشن تاپ آن که دارای بیش از 100 سرویس کاربردی است، اشاره کنیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار