نخست‌وزیر هند: مخالف اسلام و مسلمانان نیستم-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

نخست‌وزیر هند: مخالف اسلام و مسلمانان نیستم

نخست‌وزیر هند که اخیرا در جریان انتخابات کشورش اظهارات اسلام‌هراسانه‌ای ایراد کرده بود، در گفت‌وگویی تازه تاکید کرد که اظهارات او به معنای «مخالفت با اسلام و مسلمانان» نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند طی مصاحبه‌ای با تلویزیون تایمز ناو (Times Now) بیان کرد: «ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم. مخالفان به دنبال منافع خود هستند. جامعه مسلمانان باهوش است. حزب مخالف نگران است که دروغ‌هایشان برملا شده باشد.»

مودی که برای سومین بار متوالی انتظار می‌رود به قدرت برسد، افزود: «می‌خواهم به جامعه مسلمانان بگویم که تامل و فکر کنید. کشور در حال پیشرفت است. من نمی‌خواهم هیچ جامعه‌ای مانند کارگر زندگی کند. به کودکان و آینده خود فکر کنید.»

وی ضمن تاکید بر آنکه اظهاراتش اسلام‌هراسانه نبوده است، خاطرنشان کرد: «حزب مخالف دست از این اقدامات برنخواهد داشت. بدانید که ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم.»

این درحالیست که نخست‌وزیر هند پیشتر در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آن‌ها توزیع خواهند کرد.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند. / ایسنا

ارسال نظر