ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

«آب‌ مروارید» از کجا آب می‌خورد؟

یک چشم پزشک گفت: در بیماری آب مروارید، در عدسی چشم کدورت ایجاد می‌شود. عوامل زیادی می‌توانند این بیماری را ایجاد کنند که از آن جمله می‌توان به افزایش سن، تغذیه نامناسب، دیابت، نور زیاد خورشید و تروما اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 05
کد خبر: ۲۴۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر غلام‌رضا خاتمی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)‌منطقه خوزستان، اظهار کرد: ممکن است به دلیل نور زیاد خورشید، صنایع و بروز ترومای زیاد در استان، میزان ابتلا به این بیماری در خوزستان بیشتر باشد ولی آماری وجود ندارد که چنین چیزی را اثبات کند.

 

خاتمی‌نیا تصریح کرد: برای به تاخیر انداختن این بیماری و جلوگیری از بروز آن می‌توان از عینک‌های آفتابی مناسب استفاده کرد. هم‌چنین تغذیه مناسب و استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها که منابع مهم آنتی‌اکسیدان هستند در جلوگیری از این بیماری موثر است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ‌وقتی آب بدن کاهش می یابد، آب عدسی چشم هم از دست رفته و در عدسی کدورت ایجاد می‌شود. بنابراین کم‌آبی بدن نیز از عوامل ابتلا به این بیماری است که باید از آن جلوگیری شود.

 

وی ادامه داد: یک نوع آب مروارید مادرزادی نیز وجود دارد که به دلیل برخی بیماری‌های عفونی در مادر هنگام بارداری یا مشکلات ژنتیکی در بدو تولد در کودک ایجاد می‌شود. این بیماری باید به موقع تشخیص داده شده و درمان شود.

 


خاتمی‌نیا عنوان کرد: این بیماری در کودک با ریزش اشک، انحراف چشم، رفلکس سفید رنگ در چشم و لرزش چشم بروز می‌یابد. اگر این بیماری دیر درمان شود، کودک دچار تنبلی چشم شده و در سنین بالاتر نیز ممکن است جراحی نتیجه‌ای به خوبی زمان کودکی نداشته باشد.

 

این چشم پزشک گفت:‌ هرنوع از این بیماری با جراحی به راحتی قابل درمان است و از اعمال جراحی موفقیت‌آمیز محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار