بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

«آب‌ مروارید» از کجا آب می‌خورد؟

یک چشم پزشک گفت: در بیماری آب مروارید، در عدسی چشم کدورت ایجاد می‌شود. عوامل زیادی می‌توانند این بیماری را ایجاد کنند که از آن جمله می‌توان به افزایش سن، تغذیه نامناسب، دیابت، نور زیاد خورشید و تروما اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 05
کد خبر: ۲۴۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر غلام‌رضا خاتمی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)‌منطقه خوزستان، اظهار کرد: ممکن است به دلیل نور زیاد خورشید، صنایع و بروز ترومای زیاد در استان، میزان ابتلا به این بیماری در خوزستان بیشتر باشد ولی آماری وجود ندارد که چنین چیزی را اثبات کند.

 

خاتمی‌نیا تصریح کرد: برای به تاخیر انداختن این بیماری و جلوگیری از بروز آن می‌توان از عینک‌های آفتابی مناسب استفاده کرد. هم‌چنین تغذیه مناسب و استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها که منابع مهم آنتی‌اکسیدان هستند در جلوگیری از این بیماری موثر است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ‌وقتی آب بدن کاهش می یابد، آب عدسی چشم هم از دست رفته و در عدسی کدورت ایجاد می‌شود. بنابراین کم‌آبی بدن نیز از عوامل ابتلا به این بیماری است که باید از آن جلوگیری شود.

 

وی ادامه داد: یک نوع آب مروارید مادرزادی نیز وجود دارد که به دلیل برخی بیماری‌های عفونی در مادر هنگام بارداری یا مشکلات ژنتیکی در بدو تولد در کودک ایجاد می‌شود. این بیماری باید به موقع تشخیص داده شده و درمان شود.

 


خاتمی‌نیا عنوان کرد: این بیماری در کودک با ریزش اشک، انحراف چشم، رفلکس سفید رنگ در چشم و لرزش چشم بروز می‌یابد. اگر این بیماری دیر درمان شود، کودک دچار تنبلی چشم شده و در سنین بالاتر نیز ممکن است جراحی نتیجه‌ای به خوبی زمان کودکی نداشته باشد.

 

این چشم پزشک گفت:‌ هرنوع از این بیماری با جراحی به راحتی قابل درمان است و از اعمال جراحی موفقیت‌آمیز محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده