رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ارتش کره شمالی به موشک‌انداز ۲۴۰ میلیمتری مجهز می‌شود

ارتش کره شمالی به موشک‌انداز ۲۴۰ میلیمتری مجهز می‌شود خبرگزاری مرکزی کره شمالی اعلام کرد که این کشور امسال ارتش پیونگ‌یانگ را به موشک‌انداز چندگانه با گلوله ۲۴۰ میلیمتری مجهز خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، براساس گزارش خبرگزاری مرکزی کره شمالی(KCNA)، این کشور در سال جاری ارتش خود را به موشک‌انداز چندگانه ۲۴۰ میلیمتری مجهز خواهد کرد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی همچنین اضافه کرد که «تغییر چشمگیری» برای قوای توپخانه‌ای این کشور در راه است. کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی دیروز بر آزمایش زنده سامانه موشکی که از لحاظ فنی به‌روزرسانی شده است، نظارت کرد.

 

اطلاعیه کره شمالی در حالی منتشر شده است که تحلیلگران مدعی هستند که این کشور هسته‌ای احتمالاً آزمایش و تولید توپخانه و موشک کروز را تسریع و سپس آن را به روسیه برای استفاده در جنگ با اوکراین ارسال خواهد کرد.

 

پیونگ‌یانگ در ماه فوریه اعلام کرد که یک سامانه جدید کنترلی برای موشک‌اندازی ۲۴۰ میلیمتری خود طراحی کرده که به «تغییر کیفی» در قوای تدافعی کره شمالی منجر خواهد شد. این کشور ماه گذشته نیز گلوله‌های جدید را آزمایش کرد.

 

به نوشتهKCNA ‎ این موشک‌انداز به واحدهای ارتش خلق کره شمالی انتقال خواهد یافت و از ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶ جایگزین تجهیزات قدیمی خواهد شد. پیونگ‌یانگ اعلام کرده است که هشت گلوله توپخانه «به اهداف موردنظر برخورد کرده است تا بر برتری و قدرت تخریب موشک‌انداز چندگانه ۲۴۰ میلیمتری به‌روزرسانی‌شده، مهر تایید بزند.» کره جنوبی مدعی است که نمی‌تواند شلیک‌های آزمایشی را که دیروز کره شمالی انجام داده است تایید کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار