شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ماکرون از احتمال مداخله فرانسه در جنگ اوکراین خبر داد

رئیس جمهور فرانسه می‌گوید که این کشور به‌دنبال اجتناب از مداخله مستقیم در جنگ اوکراین است اما شاید برای ممانعت از پیشروی بیش از حد روسیه، مداخله الزامی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه می‌گوید که پاریس قصد دخالت مستقیم در جنگ اوکراین را ندارد اما در صورت پیشروی بیش از حد روسیه، شاید دخالت مستقیم فرانسه الزامی باشد.

 

ماکرون در ویدئویی که در ایکس منتشر شده است، در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا فرانسه قرار است وارد جنگ شود، گفت: اگر روسیه پیروز شود، اتحادیه اروپا تمام اعتبار و امنیت خود را از دست خواهد داد. آینده و امنیت ما در اوکراین روی لب تیغ قرار دارد.

 

وی همچنین گفت که کشورهای اتحادیه اروپا علاوه بر تحویل تجهیزات نظامی به کی‌یف، «در صورت پیشروی بیش از حد روسیه، باید آماده اقدام باشند.»

 

رئیس جمهور فرانسه گفت: بنابراین، با تمام وجود امیدوارم که مجبور به ورود به جنگ نباشیم. فرانسه قدرتی صلح‌طلب است هرچند که برای صیانت از صلح، باید خود را تسلیح کند. در صورتی که منافع ما تهدید شود، مداخله همچنان گزینه روی میز است.

 

وی ادامه داد: گاهی اوقات باید در قبال دشمنان‌مان بازدارندگی داشته و باورپذیر باشیم و بگوییم که «اگر زیاده‌روی و منافع و امنیت ما را تهدید کنید، آنگاه مداخله را رد نمی‌کنم.

 

اظهارات ماکرون بازتاب اظهارات پیشین وی درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین است. او در ماه فوریه احتمال اعزام سرباز از ناتو به اوکراین رد نکرد و مدعی شد که اگر اوکراین شکست بخورد، اعتبار اتحادیه اروپا به صفر تنزل خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر