المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

تنش‌ها میان «آمریکا، چین و روسیه» طالبان را تقویت می‌کند

تنش‌ها میان «آمریکا، چین و روسیه» طالبان را تقویت می‌کند یک رسانه پاکستانی در تحلیلی نوشت طالبان از تنش‌ها میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «پاکستان تودی» در تحلیلی نوشت حکومت طالبان از رقابت‌های ژئوپلتیک میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.

 

این روزنامه نوشت خروج امریکایی‌ها پس از 20 سال درگیری از افغانستان، خلاء در مناسبات منطقه‌ای ایجاد کرده‌ است.

 

براساس این تحلیل، طالبان از این تغییر برای خروج از انزوا استفاده می‌کند تا به عنوان یک دولت معتبر به رسمیت شناخته شود.

 

در این تحلیل آمده است که حمله روسیه به اوکراین و تنش‌ها بین چین وتایوان، گفتگوهای آمریکا، چین و روسیه را به شدت تحت تأثیر قرار داده که بر پویایی‌های سیاسی منطقه تأثیر می‌گذارد.

 

روزنامه‌نگار پاکستانی خاطرنشان کرد دخالت آمریکا در افغانستان، باعث افزایش تنش میان این سه کشور شده بود. چون چین و روسیه خود را در محاصره نظامی امریکا حس می‌کردند.

 

در ادامه این تحلیل گفته شده که چین و روسیه موضع دلسوزانه‌ای نسبت به طالبان اتخاذ کرده‌اند و نشست 2021 مسکو و 2024 دوحه گواه بر این مدعا است. این حمایت‌ها سبب شده است که طالبان در مناسبات با جامعه جهانی به انزوا نرود و کشورهای زیادی در پی گشایش سفارت خود در افغانستان باشند.

 

به باور نویسنده، آمریکا تاکنون بزرگترین مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان بوده‌ است، با این حال اگر طالبان موفق شود روابط با این سه قدرت را به درستی مدیریت کند، ممکن است در درازمدت از اعتبار بیشتری در جامعه جهانی برخوردار شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار