خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

تنش‌ها میان «آمریکا، چین و روسیه» طالبان را تقویت می‌کند

تنش‌ها میان «آمریکا، چین و روسیه» طالبان را تقویت می‌کند یک رسانه پاکستانی در تحلیلی نوشت طالبان از تنش‌ها میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «پاکستان تودی» در تحلیلی نوشت حکومت طالبان از رقابت‌های ژئوپلتیک میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.

 

این روزنامه نوشت خروج امریکایی‌ها پس از 20 سال درگیری از افغانستان، خلاء در مناسبات منطقه‌ای ایجاد کرده‌ است.

 

براساس این تحلیل، طالبان از این تغییر برای خروج از انزوا استفاده می‌کند تا به عنوان یک دولت معتبر به رسمیت شناخته شود.

 

در این تحلیل آمده است که حمله روسیه به اوکراین و تنش‌ها بین چین وتایوان، گفتگوهای آمریکا، چین و روسیه را به شدت تحت تأثیر قرار داده که بر پویایی‌های سیاسی منطقه تأثیر می‌گذارد.

 

روزنامه‌نگار پاکستانی خاطرنشان کرد دخالت آمریکا در افغانستان، باعث افزایش تنش میان این سه کشور شده بود. چون چین و روسیه خود را در محاصره نظامی امریکا حس می‌کردند.

 

در ادامه این تحلیل گفته شده که چین و روسیه موضع دلسوزانه‌ای نسبت به طالبان اتخاذ کرده‌اند و نشست 2021 مسکو و 2024 دوحه گواه بر این مدعا است. این حمایت‌ها سبب شده است که طالبان در مناسبات با جامعه جهانی به انزوا نرود و کشورهای زیادی در پی گشایش سفارت خود در افغانستان باشند.

 

به باور نویسنده، آمریکا تاکنون بزرگترین مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان بوده‌ است، با این حال اگر طالبان موفق شود روابط با این سه قدرت را به درستی مدیریت کند، ممکن است در درازمدت از اعتبار بیشتری در جامعه جهانی برخوردار شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار