طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

تنش‌ها میان «آمریکا، چین و روسیه» طالبان را تقویت می‌کند

یک رسانه پاکستانی در تحلیلی نوشت طالبان از تنش‌ها میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «پاکستان تودی» در تحلیلی نوشت حکومت طالبان از رقابت‌های ژئوپلتیک میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.

 

این روزنامه نوشت خروج امریکایی‌ها پس از 20 سال درگیری از افغانستان، خلاء در مناسبات منطقه‌ای ایجاد کرده‌ است.

 

براساس این تحلیل، طالبان از این تغییر برای خروج از انزوا استفاده می‌کند تا به عنوان یک دولت معتبر به رسمیت شناخته شود.

 

در این تحلیل آمده است که حمله روسیه به اوکراین و تنش‌ها بین چین وتایوان، گفتگوهای آمریکا، چین و روسیه را به شدت تحت تأثیر قرار داده که بر پویایی‌های سیاسی منطقه تأثیر می‌گذارد.

 

روزنامه‌نگار پاکستانی خاطرنشان کرد دخالت آمریکا در افغانستان، باعث افزایش تنش میان این سه کشور شده بود. چون چین و روسیه خود را در محاصره نظامی امریکا حس می‌کردند.

 

در ادامه این تحلیل گفته شده که چین و روسیه موضع دلسوزانه‌ای نسبت به طالبان اتخاذ کرده‌اند و نشست 2021 مسکو و 2024 دوحه گواه بر این مدعا است. این حمایت‌ها سبب شده است که طالبان در مناسبات با جامعه جهانی به انزوا نرود و کشورهای زیادی در پی گشایش سفارت خود در افغانستان باشند.

 

به باور نویسنده، آمریکا تاکنون بزرگترین مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان بوده‌ است، با این حال اگر طالبان موفق شود روابط با این سه قدرت را به درستی مدیریت کند، ممکن است در درازمدت از اعتبار بیشتری در جامعه جهانی برخوردار شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار