تنش‌ها میان «آمریکا، چین و روسیه» طالبان را تقویت می‌کند-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

تنش‌ها میان «آمریکا، چین و روسیه» طالبان را تقویت می‌کند

یک رسانه پاکستانی در تحلیلی نوشت طالبان از تنش‌ها میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «پاکستان تودی» در تحلیلی نوشت حکومت طالبان از رقابت‌های ژئوپلتیک میان آمریکا، چین و روسیه در راستای تحکیم پایه‌های حکومت خود سود می‌برد.

 

این روزنامه نوشت خروج امریکایی‌ها پس از 20 سال درگیری از افغانستان، خلاء در مناسبات منطقه‌ای ایجاد کرده‌ است.

 

براساس این تحلیل، طالبان از این تغییر برای خروج از انزوا استفاده می‌کند تا به عنوان یک دولت معتبر به رسمیت شناخته شود.

 

در این تحلیل آمده است که حمله روسیه به اوکراین و تنش‌ها بین چین وتایوان، گفتگوهای آمریکا، چین و روسیه را به شدت تحت تأثیر قرار داده که بر پویایی‌های سیاسی منطقه تأثیر می‌گذارد.

 

روزنامه‌نگار پاکستانی خاطرنشان کرد دخالت آمریکا در افغانستان، باعث افزایش تنش میان این سه کشور شده بود. چون چین و روسیه خود را در محاصره نظامی امریکا حس می‌کردند.

 

در ادامه این تحلیل گفته شده که چین و روسیه موضع دلسوزانه‌ای نسبت به طالبان اتخاذ کرده‌اند و نشست 2021 مسکو و 2024 دوحه گواه بر این مدعا است. این حمایت‌ها سبب شده است که طالبان در مناسبات با جامعه جهانی به انزوا نرود و کشورهای زیادی در پی گشایش سفارت خود در افغانستان باشند.

 

به باور نویسنده، آمریکا تاکنون بزرگترین مانع به رسمیت شناخته شدن حکومت طالبان بوده‌ است، با این حال اگر طالبان موفق شود روابط با این سه قدرت را به درستی مدیریت کند، ممکن است در درازمدت از اعتبار بیشتری در جامعه جهانی برخوردار شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده