غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

جنگ بایدن و نتانیاهو بر سر ماندن در قدرت

یک روزنامه آمریکایی در مطلبی نوشته است که اختلافات عمیقی بین نتانیاهو و بایدن به عنوان رهبران اسرائیل و آمریکا به دلیل تضاد منافع سیاسی داخلی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی به اختلاف بایدن و نتانیاهو بر سر قدرت پرداخته و در این ارتباط نوشته است:

اختلافات عمیقی بین نتانیاهو و بایدن به عنوان رهبران اسرائیل و آمریکا به دلیل تضاد منافع سیاسی داخلی وجود دارد.

نتانیاهو و شرکای ائتلاف راست‌گرای او، بایدن را که یکی از بهترین دوستان اسرائیل بود، از خود دور کرده‌اند. بایدن در ابتدا پس از حمله ۷ اکتبر از اسرائیل حمایت کامل و از آن جا دیدن کرد.

اسرائیلی‌ها نیز همدردی بایدن را درک کردند و با او همراه شدند. بایدن همچنین در طول ماه‌ها حملات به غزه، علی‌رغم تعداد بالای کشته‌های غیرنظامی در میان فلسطینی‌ها که منجر به افزایش انتقادات جهانی از جنگ علیه غزه شد.

همچنان حمایت خود را از اسرائیل حفظ کرد. اما بایدن بالاخره تصمیم گرفت با یک عملیات نظامی بزرگ در رفح مخالفت کند، چون موقعیت خود بایدن در انتخابات آتی آمریکا در خطر افتاده است و انتقادات از او بالا گرفته است.

برای نتانیاهو، پایان دادن به جنگ به معنای خشم گسترده علیه او حتی از سوی اعضای دولت دست راستی و در نتیجه انتخابات جدید و شاید سقوط او در انتخابات بعدی باشد. اگر نتانیاهو از قدرت برکنار شود، محاکمه او به اتهام فساد از سر گرفته خواهد شد و در این شرایط نتانیاهو بدلیل ترس از سقوط نمی‌خواهد جنگ در رفح متوقف شود، اما بایدن هم جنگ در رفح را باعث شکست خود در انتخابات آمریکا می‌داند و این مسئله باعث شده تا بایدن با جنگ در رفح مخالفت کند.

این وضعیت؛ تقابل بایدن و نتانیاهو را به دلیل تقلا برای ماندن در قدرت سیاسی افزایش داده است. این اختلاف بر سر قدرت است نه اختلاف بر سر مسائل انسانی غزه. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر