هشدار وقوع تصادفات در ۳۰ کیلومتری پایتخت-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

هشدار وقوع تصادفات در ۳۰ کیلومتری پایتخت

فرمانده پلیس راه تهران بزرگ گفت: زمانی که رانندگان به مقصد نزدیک می‌شوند با سرعت بیشتری رانندگی کرده و با این ذهنیت که دیگر به مقصد رسیده‌اند، دیگر توجهی به خستگی و خواب‌آلودگی نیز ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ ابراهیم ارزانی با بیان اینکه سهم جاده‌های تهران بزرگ از جاده‌های کل کشور تنها یک درصد است، گفت:، اما در همین جاده‌ها، ۱۳ درصد از کل تردد‌های ثبت شده در کشور انجام می‌شود؛ بنابراین در این حوزه ماموریت‌های بسیاری داریم و کار در این بخش حساسیت‌های بسیاری دارد.

 

وی افزود: در جاده‌های تهران بزرگ، بیشترین نقش تصادفات مربوط به خودرو‌های سواری با سهم ۵۵ درصدی است و پس از آن کامیون‌ها ۲۰ درصد، وانت‌بار‌ها ۱۹ درصد و موتورسیکلت‌ها با شش درصد قرار دارند.

 

فرمانده پلیس راه تهران بزرگ ادامه داد: سال گذشته در جاده‌های تهران، شش نقطه حادثه خیز شناسایی شد که ایمن سازی‌های مناسبی برای رفع این نقاط انجام شد همچنین ۶۷ نقطه حادثه خیز دیگر را نیز شناسایی کردیم که امسال به‌طور کامل رفع خطر خواهند شد.

 

ارزانی با اشاره به علت تصادفات در این محور‌ها گفت: بیشترین علت تصادفات در معابر و راه‌های اطراف شهر تهران، عدم توانایی رانندگان در کنترل وسیله نقلیه با سهم ۳۷ درصدی است. همچنین عدم توجه به جلو با ۲۸ درصد، عدم رعایت سرعت مطمئنه با ۱۶ درصد، تغییر مسیر‌های ناگهانی با ۱۱ درصد و انحراف و تجاوز به چپ با ۸ درصد نیز از دیگر علل تصادفات است. 

 

وی افزود: عدم توانایی رانندگان در کنترل وسیله نقلیه، ناشی از خستگی و خواب آلودگی است، زیرا محور‌های منتهی به تهران در ۳۰ کیلومتری شهر واقع شده و رانندگان تصور می‌کنند دیگر به مقصد خود رسیده‌اند و ممکن است برای استراحت دیگر توقف نکنند یا حتی سرعت خود را بالا ببرند که زودتر برسند؛ بدین ترتیب متاسفانه تصادفات زیادی رخ می‌دهد و شاهد هستیم در برخی مواقع افراد به پنج کیلومتری شهر نیز می‌رسند، اما از خستگی تصادف کرده و خسارت جانی و مالی زیادی متحمل می‌شوند.

 

فرمانده پلیس راه تهران بزرگ در پاسخ به این پرسش که در کدام بازه زمانی تصادفات بیشتری رخ می‌دهد؛ ادامه داد: در بررسی‌های ما از تصادفات مشخص شد که ۲۸ درصد از تصادفات درساعت ۱۶ تا ۲۰ رخ داده که در واقع می‌توان گفت بیشترین تصادفات در این ساعات رخ می‌دهد. چرا که عده‌ای از ظهر خارج شده و دوباره عده‌ای وارد شهر می‌شوند و حجم تردد در این بازه زمانی افزایش پیدا می‌کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر