تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

امنیت شغلی، معیشت و تامین اجتماعی مهمترین دغدغه کارگران

امنیت شغلی، معیشت و تامین اجتماعی مهمترین دغدغه کارگران رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران با اشاره به اینکه مهمترین مطالبات کارگران امنیت شغلی و معیشت است گفت:در قرارداد‌های موقت انواع و اقسام سوء استفاده‌ها از کارگر صورت می‌گیرد که امیدواریم با اصلاح قانون کار این موضوع حل شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۱۷۵

به گزارش رهبرد معاصر؛ محمدرضا تاجیک, نماینده کارگران در مجمع عالی  کارگران ایران با  اشاره به اینکه  مهمترین دغدغه کارگران امنیت شغلی است، گفت: سال های زیادی است که این مسئله را پیگیری می کنیم اما به نتیجه نرسیدیم؛ البته درباره ماده 7 قانون کار اصلاحاتی در دستور کار است و این موضوع با پیگیری های وزیر کار در دولت نهایی شده و برای تصویب به مجلس رفته است .امید آنست که در اسرع زمان در دستور کار ، پیگیری و نتیجه مناسب حاصل شود .

 

تاجیک با اشاره به اینکه مطالبات کارگران امنیت شغلی, معیشت و تأمین اجتماعی است گفت:سالیان زیاد است که این سه مطالبه کارگر مغفول مانده و درخواستمان رسیدگی به وضعیت کارگران است.

 

رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران ادامه داد: در قرارداد‌های موقت انواع و اقسام سوء استفاده‌ها از کارگر صورت می‌گیرد که انشالله این موضوع در ماده هفت توسط نمایندگان مجلس مورد توجه قرار گیرد.جهش تولید را با همت و مشارکت جامعه کارگری عملی می شود.

 

 تاجیک افزود : در همین راستا نیز درخواست حذف شرکت های واسطه ای که حق کارگران را ضایع میکنند را داریم. هر ساله در جلسات و همایش های برگزار شده در روز کارگر  این مسئله را مطرح کردیم تا نتیجه آن دستور رییس  جمهور و تصویب حذف این شرکت ها بود ولی با تصویب و دستور دولت در سال جدید ، هنوز شرکت های منابع انسانی پیمانکاری یا واسطه ای بصورت کامل حذف نشده اند و این شرکت ها با عدم پرداخت بیمه و عیدی و سنوات کارگران به مدل های مختلف؛ حق کارگران را پایمال می کنند.

 

نماینده مجمع عالی کارگران در خصوص معیشت کارگران گفت : در سال 1403 توقع داشتیم که افزایش حقوق متناسب با ماده 41 قانون کار انجام پذیرد که این مهم صورت نگرفت .تقویت قدرت خرید کارگران یک ضرورت است .

 

وی با اشاره به تأکید برکنترل تورم گفت: انتظار داریم دولت با کنترل تورم شرایط معیشتی کارگران را بهبود باشد ما به دنبال افزایش قدرت خرید کارگران هستیم تا کارگران از پس هزینه های زندگی خود بر بیایند. چندی قبل خبرهایی از افزایش حق مسکن نیز شنیده میشد و امید داشتیم تا دولت اقدامی انجام دهد که این موضوع گویا از دستور کار خارج شده است.

 

این فعال کارگری بیان کرد: لزوم اصلاح ساختار تامین اجتماعی ، بحث اصلاح مصوبه سن بازنشستگی و همچنین توجه به درمان برای کارگران از سایرمطالبات اساسی کارگران است./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار