استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات

اعزام ۸ آمبولانس به محل وقوع سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور/ امکان امداد هوایی وجود ندارد

سخنگوی اورژانس کشور از اعزام ۸ دستگاه آمبولانس به منطقه وقوع سانحه برای بالگرد حامل رییس جمهور خبر داد و گفت: به دلیل مه شدید امکان امداد هوایی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بابک یکتاپرست عصر یکشنبه درباره آخرین وضعیت اعزام تیم های امدادی به ورزقان در آذربایجان شرقی اظهار داشت: از زمان اعلام‌وقوع سانحه تیم های امدادی اورژانس شامل تکنسین و پزشک به محل اعزام شدند و اکنون در محل اعلام حادثه حضور دارند.

وی افزود: ۸ دستگاه آمبولانس به ورزقان اعزام شده است

یکتاپرست اظهار داشت: یک بالگرد اورژانس هم برای امدادرسانی اعزام شده بود که به دلیل مه شدید نتوانست در منطقه فرود بیاید و مجبور به بازگشت شد.

وی ادامه داد: امدادگران اورژانس نیز به صورت زمینی در حال جست و جو و یافتن محل حادثه هستند.

یکتاپرست خاطر نشان کرد: مه در منطقه به قدری شدید است که میدان دید را کاهش داده است.

به گزارش ایرنا، احمد وحیدی وزیر کشور در توضیحاتی از جزئیات وقوع حادثه برای بالگرد رئیس‌جمهور گفت: گروه‌های امدادی به منطقه اعزام شدند اما به دلیل شرایط سخت آب و هوایی، ممکن است تا زمان رسیدن به بالگرد کمی زمان نیاز باشد.

وی در تشریح جزئیات وقوع حادثه برای بالگرد رئیس‌جمهور اعلام کرد: همانگونه که مستحضر هستید با افتتاح سد قیز قلعه‌سی که با حضور رئیس‌جمهور آذربایجان اتفاق افتاد، رئیس جمهور با همراهان خود با چند بالگرد در حال بازگشت از منطقه بودند که یکی از بالگردها به دلیل شرایط بد جوی ناچار به فرود سخت می‌شود.

وحیدی افزود: گروه های مختلف امدادی به طرف منطقه در حرکت هستند ولی با توجه به مه آلودگی و نامناسبی هوا ممکن است تا رسیدن به منطقه نیاز به زمان باشد، کارها در دست کنترل است گروه های امدادی در حال انجام کارها هستند امیدواریم به سرعت به محل حادثه برسند.

وی در پاسخ به این سوال که ایا تماس با همراهان رئیس جمهور برقرار شده است، گفت: ارتباط با همراهان بوده ولی با توجه به اینکه منطقه پیچیده است و برقراری ارتباطات سخت است امیدواریم گروه های امدادی زودتر به منقطه وقوع حادثه برسند و اطلاعات بیشتری به ما منتقل کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار