سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

چرا رهبر انقلاب فرمودند نگران نباشید؟

رهبر انقلاب روز گذشته در پی بروز حادثه برای رئیس‌جمهور و همراهان ایشان اشاره فرمودند که مردم مطمئن باشند هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید. سوال این است که بعد از شهادت آیت‌الله رئیسی، اداره امور دولت چه می‌شود؟
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۲۴۱۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبر انقلاب روز گذشته در سخنانی فرمودند: «امیدواریم خداوند متعال به سلامتی کامل، رئیس‌جمهور عزیز ما و همراهان‌شان را به آغوش ملت برگرداند. مردم عزیزمان مطمئن باشند که هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید. مسئولین از امروز عصر که خبر حادثه را شنیدند، با جدیت چند برابری مشغول کارهای خودشان هستند. ما هم توصیه‌هایی که باید بکنیم، به آن عزیزانمان توصیه کردیم. همه چیز ان‌شاءالله مرتب، منظم، کارهای کشور پیش می‌رود؛ هم امنیت کشور، هم امنیت مرزها، هم بقیه کارهایی که در سطح کشور به وسیله قوه مجریه باید انجام بگیرد، انجام می‌گیرد. مردم نگران و دلواپس نباشند.»


اصل 131 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در خصوص شورای موقت ریاست جمهوری است. بر اساس این اصل: «در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیس‌جمهور  یا در موردی که مدت ریاست جمهوری پایان یافته و رئیس‌جمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده  یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیس‌جمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیت‌های وی را برعهده می‌گیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیس‌جمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز، رئیس‌جمهور جدید انتخاب شود.»
بنابراین، آن بخش از امور کشور که بر عهده دولت است، تا زمان انتخاب رئیس‌جمهور جدید، بدون اختلال و مشکل اداره خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار