شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور چین: رئیسی برای تضمین امنیت و توسعه ایران نقش مهمی ایفا کرد

معاون نخست وزیر چین با ابراز تأسف عمیق از شهادت آیت‌الله رئیسی، از ایشان به عنوان فردی که نقش مهم و اساسی در تضمین امنیت و توسعه ایران ایفا کرده‌اند، یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 23
کد خبر: ۲۴۲۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جانگ گوچینگ معاون نخست وزیر چین در دیدار با مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری با ابراز تأسف عمیق از شهادت آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور فقید ایران، از ایشان به عنوان فردی که نقش مهم و اساسی در تضمین امنیت و توسعه ایران ایفا کرده اند، یاد کرد.
در این دیدار محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری با بیان اینکه فضای خوبی برای همکاری دو کشور فراهم شده است، اعلام کرد: امروز موضوع یکجانبه‌گرایی در دنیا تمام شده و معادلات جهانی شکلی نوین پیدا کرده و این فضا فرصت مناسبی برای گسترش روابط دو جانبه فراهم ساخته است.
مخبر با تشکر از حضور هیأت بلندپایه پکن به نمایندگی از شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین در مراسم بزرگداشت رئیس‌جمهور شهید ایران، ابراز امیدواری کرد در فرصت مناسب در ماه‌های آینده مجدداً میزبان هیأت چینی برای پیگیری و به نتیجه رساندن توافقات سران دو کشور باشد.
جانگ گوچینگ نیز در این دیدار با تأکید بر اینکه به نمایندگی از شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین برای ابراز همدردی با مسئولان و مردم ایران در تهران حضور یافته است، گفت: آقای رئیسی در خصوص گسترش روابط ایران و چین گام‌های مهمی برداشته بودند و ما آماده‌ایم توافقات سران دو کشور را بطور کامل به اجرا در آوردیم.
فرستاده ویژه رئیس‌جمهور چین افزود: دولت و مردم چین در شرایط سخت در کنار دوستان ایرانی خود قرار دارند و با خانواده محترم آقای رئیسی ابراز همدردی می‌کنیم.
مسئول ساز و کار عالی ایران و چین، گفت: حوزه‌ها و مسیرهای همکاری دو کشور کاملاً روشن و برنامه‌ریزی شده است و من تلاش می‌کنم تا با پیگیری مستمر همکاری دو جانبه سریع‌تر و عمیق‌تر تداوم پیدا کند.
معاون نخست وزیر چین با تقدیر از همکاری‌ها و پیگیری‌های مخبر برای به نتیجه رساندن توافقات دو کشور، گفت: در دیدار قبلی با جنابعالی چند درخواست مطرح شده بود که خوشبختانه همه آنها انجام شده و کمک خوبی به ارتقای روابط دو کشور کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر