به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما با شهادت آقا مصطفی خمینی آغاز یک خیزش بود و از آن روز تا به حال ملت ما با تقدیم ده ها و صدها فرزند برومندش در حال طی این مسیر نورانی است، اظهار داشت: برادر عزیزم آیتالله رئیسی یکی از چهره های خدوم و مخلص بود که با تمام توان در راه خدمت به مردم ایران به صحنه آمد و در نهایت به برادران شهیدش پیوست و به قول برادرم قاسم شرط شهید شدن، شهید بودن است و انشاالله این شهادت موجب گسترش روحیه جدید ابراهیمی و تلاش گسترده ملت و دولت برای پیشرفت این مرز و بوم شود.
وی با یاد کردن از همراهان شهید آیت الله رییسی گفت: حقیقتا ایشان با کاروانی ابراهیمی به لقاءالله پیوست.
رضایی گفت: ظهر دیروز در شرایطی که سفر به نقطه صفر مرزی برای مراسم افتتاح سد قیزقلعهسی بر روی رودخانه مرزی ارس و دیدار با علیاف تمام شده بود تعدادی زیادی از مردم محلی از رئیسجمهور درخواست گفتوگو کردند و ایشان پس از اطلاع، مانند همیشه با روی گشاده بجای ترک بیتفاوت محل، کنار مردم رفتند و صحبتهای آنها را شنیدند و سپس سوار بر بالگرد شدند.
وی افزود: شهید رییسی کشور را در شرایط بسیار سخت و در حالی که درآمد نفتی بسیار کم و تحریم ها به شدت زیاد بود و ایران حتی با همسایهها و بعضی کشورهای دوست هم روابط قوی نداشت، تحویل گرفتند و وقتی از او پرسیدند که چرا در این شرایط سخت کاندید شده است گفت: من آبرویی دارم و میخواهم آبرویم را برای کشور و نظام بگذارم.
رضایی گفت: ایشان همچنین به اتفاق شهید امیرعبدالهیان اقدامات بسیار مناسبی درخصوص موضوع فلسطین و دمیدن روح تازه ای به این آرمان داشتند و در جریان عملیات وعده صادق که با فرماندهی رهبر معظم انقلاب انجام شد به عنوان عضو شورای عالی امنیت ملی نقش مثبت و حمایتی ایفا کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اینکه، پیش بینی ها حاکی از تورم سه رقمی در سالهای دوران ریاست جمهوری ایشان بود، خاطرنشان کرد: زمانی که ایشان کار را تحویل گرفتند به اتفاق شهید امیرعبداللهیان با اقدامات بزرگ دیپلماسی و دیپلماسی اقتصادی از فاجعه جلوگیری کردند.
رضایی با ذکر خاطره ای از رییس جمهور شهید گفت: زمان انتخابات خدمت ایشان گفتم که با وجود حضور شما دیگر نیازی به کاندیداتوری من نیست، اما ایشان فروتنانه گفت: شما حتما بیایید؛ و پس از انتخاب ایشان به عنوان ریاست جمهوری به ایشان گفتم در هر زمینهای که بتوانم کمک میکنم و ایشان هم معاونت اقتصادی را پیشنهاد و پس از یک سال مسئولیت تشکیل یک دبیرخانه قدرتمند برای شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا را به بنده محول کردند.
دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا خاطرنشان کرد: در سال های ۵۸ تا ۶۰ که مسئولیت اطلاعات کشور را داشتم، ایشان دادستان کرج بودند و در سال ۶۰ که منافقین موج ترور و انفجار راه انداخته بودند، با ایشان همکاری و ارتباط زیادی داشتیم و در ماجرای کودتای نوژه هم اولین تماس را با ایشان گرفتم.
محسن رضایی ادامه داد: زمانی که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بودم ارتباطمان بیشتر شد و بعد با کمک ایشان شورای ائتلاف را تشکیل دادیم و ایشان در این مدت ۳ ساله ریاست جمهوری کارهای بزرگی انجام دادند.
وی در پاسخ به سوال مجری که این روزها شما را به یاد کدام روزهای تاریخی و سخت انقلاب میاندازد، گفت: این حادثه شباهت به شهادت شهیدان رجایی و باهنر دارد و البته انقلاب اسلامی حوادث بزرگی همچون شهادت شهید بهشتی و ۷۲ یار ایشان را پشت سر گذاشته است و مطمئنم این شهادت خون تازه ای در رگهای ملت بزرگ ایران تزریق خواهد کرد و این شهادت نشان از حقانیت و راه درست کشور است؛ چرا که رییس جمهور کشور ما برای ایجاد دوستی و مودت بین دو کشور برادر ایران و آذربایجان و همچنین افتتاح و بهره برداری از طرحهای مختلف در استان آذربایجان در این شرایط سخت آب و هوایی به آن مناطق میرود و در راه خدمت جان میدهد.
رضایی با ارائه آماری اقتصادی از روند رو به رشد و بهبودی اقتصاد کشور در دوران ۳ ساله ریاست جمهوری آیت الله رئیسی گفت: ما ضعفها و نارسایی ها را قبول داریم اما در این ۳ سال کارهای بزرگی صورت گرفت و به مردم ایران قول میدهیم که در کنار دکتر مخبر و هیئت دولت با تمام قوا این مسیر خدمت را ادامه بدهیم.
وی در پایان ضمن ابراز ارادت به کاروان ابراهیمی شهیدان، از خداوند متعال طلب شهادت کرد.