اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

توافق بن سلمان و بن زاید برای تعمیق مناسبات نظامی

خالد بن سلمان در دیدار با بن زاید ولیعهد امارات متحده عربی توافق نمودند که بر میزان همکاری های نظامی فی مابین بیش از پیش بیافزایند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ از میان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، هیچ کدام به میزان بحرین و امارات متحده عربی سرسپردگی آل سعود را نپذیرفته و در پی همکاری مستمر با سعودی ها برنیامده اند. از حضور در شورای همکاری خلیج فارس تا فعالیت در ائتلاف مستقر در جنگ نظامی یمن و آخرین مورد آن همکاری با ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس تنها بخشی از مناسبات نزدیک ابوظبی با سعودی محسوب می شود.

 

در همین ارتباط ولیعهد ابوظبی و معاون وزیر دفاع عربستان در دیداری پیرامون همکاری های راهبردی و اقدام مشترک در امور دفاعی و نظامی بحث و گفت و گو کردند.

 

به گزارش خبرگزری رسمی امارات (وام)، "محمد بن زاید" و "خالد بن سلمان" که دیروز به امارات سفر کرده بود، درباره پرونده های منطقه ای و بین المللی مورد توجه دو کشور و چالش های منطقه و پیامدهای آن بحث و تبادل نظر کردند.

 

به گزارش «وام»، ولیعهد ابوظبی و برادر ولیعهد عربستان همچنین در مورد برخی مسائلی مربوط به منافع دو کشور، چالش‌هایی که کشورهای منطقه با آن روبه‌رو هستند و امنیت اعضای شورای همکاری خلیج فارس گفت‌وگو کرده‌اند.

 

بنا به گزارش‌های رسمی مشاور امنیت ملی امارات طحنون بن محمد آل نهيان‎، و شماری دیگر از مقام‌های امارات نیز در دیدار روز یک‌شنبه حضور داشتند.

 

این دیدار سه هفته پس از آن صورت می گیرد که ارتش و کمیته های مردمی در ۲۳ شهریور ماه گذشته طی حمله پهپادی و موشکی تاسیسات نفتی عربستان در بقیق و الخریص عربستان را هدف قرار دادند. این عملیات پیچیده و دقیق تولید نیمی از نفت عربستان را کاهش داد و قیمت جهانی نفت را به صورت بی سابقه ای افزایش داد.

 

انصارالله با هشدار به امارات هم از این کشور خواسته است تا نسبت به خارج کردن تمامی نیروهای خود از یمن اقدام کند.

 

امارات و عربستان پیش تر در ششم فرودین ۱۳۹۴ با تشکیل ائتلافی به سرگردگی سعودی ها با هدف بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن به قدرت، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند و بر اثر این تجاوز تاکنون هزاران یمنی کشته شدند.

 

در همین راستا سازمان ملل متحد در گزارشی، قحطی در این کشور را "بزرگ‌ ترین فاجعه انسانی" نامیده و اعلام کرده است که ۷ میلیون یمنی دچار سوء تغذیه هستند.

 

اما اکنون پس از سپری شدن بیش از ۴ سال از حمله به یمن با ورود پهپادهای ارتش و کمیته های مردمی یمن به خط درگیری ها روند جنگ، درگیری های نظامی و تحولات میدان های نبرد به طور ملموسی تغییر کرده و موازنه راهبردی به سود یمنی ها رقم خورده است. در نتیجه چنین تغییری امارات بسیاری از نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار