آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

سردار رحیمی: شوش، مولوی و دروازه غار پاکسازی شدند

سردار رحیمی: شوش، مولوی و دروازه غار پاکسازی شدند فرمانده انتظامی تهران بزرگ از پاکسازی و ایجاد امنیت در 30 نقطه ی پرخطر شهر تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 08
کد خبر: ۲۴۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی (رییس پلیس پایتخت) در برنامه صبحگاه مشترک پلیس تهران بزرگ که با حضور علی القاصی مهر (دادستان تهران)، انوشیروان محسنی بندپی (استاندار تهران)، محمدحسن ابوترابی فرد (امام جمعه موقت تهران) و جمعی از سران لشکری برگزار شد، گفت: هفته نیروی انتظامی را با شعار پلیس هوشمند، امین مردم آغاز کردیم و عملا سال کاری جدید پلیس از این هفته آغاز می‌شود.

 

وی ادامه داد: پلیس هوشمند یعنی حرکت سریع پلیس برای بهره مندی از خدمات هوشمند و آی تی برای ارایه خدمات نوین،البته هم اکنون نیز پلیس تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری را در اختیار دارد.

 

رییس پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: پلیس امین مردم و امانت‌دار آحاد جامعه است حفظ جان ناموس مردم و برقراری امنیت از نقطه صفر مرزی تا قلب شهرها برعهده پلیس است. مردم بدانند پلیس در این مسیر سر از پای نمی‌شناسند و آنچه در توان دارد نظم و امنیت را برقرار می‌کند.

 

وی با بیان اینکه تلاش کردیم در بیش از ۳۰ نقطه پرخطر و آسیب‌دیده در تهران انضباط برقرار کنیم، گفت: در شوش، مولوی، هرندی، دروازه غار و سایر نقاط شهر تهران گام های بزرگی را در زمینه پاکسازی و امن سازی این نقاط برداشتیم. همچنین در راستای امن‌تر کردن شهر و سخت کردن محیط برای مجرمان طرح‌های مختلفی را اجرا کردیم.

 

وی ادامه داد: دو طرح «کاشف» و «صاعقه» از سوی پلیس آگاهی در حال برگزاریست و طرح «اقتدار» که هدفش برخورد با مزاحمین نوامیس است از سوی پلیس امنیت و طرح «رعد» از سوی پلیس پیشگیری و طرح «ظفر» از سوی پلیس مبارزه با مواد مخدر برگزار می شود که ۲۳۰ نقطه تهران در طرح ظفر پاکسازی کرد.

 

همچنین۴ طرح ترافیک توسط پلیس راهنمایی و رانندگی در حال انجام است. برخورد بی‌امان با مفسدان اقتصادی که اکنون ۳۵پرونده کلان اقتصادی با همکاری دادستان اجرا شده و مجرمان آن دستگیر شده‌اند از دیگر طرح‌های اجرا شده توسط پلیس لست.

 

ریس پلیس پایتخت گفت: در یکسال گذشته۴۰۰ نفر از مفسدان اقتصادی دستگیر شده‌اند، رصد مستمر فضای مجازی و کنترل این فضا از ابتدای سال جاری به طور جدی دنبال می‌شود و بیش از ۱۳۰ درصد افزایش دستگیری در این فضا داشتیم.

 

همچنین اقدامات ایجابی، فرهنگ سازی و اقدامات ارشادی را در اولویت خود قراردادیم و روزانه برای بیش از ۲هزار راننده و راکب موتورسیکلت علاوه بر اعمال قانون دوره‌های قوانین برگزار می‌شود و تلاش ما در این بخش جدی است. همچنین در بخش مشاوره با ایجاد ۱۱مرکز مشاوره در کلانتری و ۱۸۴ مرکز مشاوره ارشاد و هدایت را در دستور مکار قرار داده‌ایم و ۳۰۰ هزار نفر در طی سال مورد ارشاد قرار گرفته‌اند.

 

فرمانده انتظامی پایتخت در خاتمه با بیان اینکه طی دو سال متوالی بر اساس رای و نظر مردم پلیس تهران رتبه برتر را در بین دستگاه های خدمتگزار کسب کرده است، گفت: طی دو سال گذشته سهم تهران از وقوع جرایم از ۲۹ درصد را به ۲۱ رسیده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار