عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

مادورو: آمریکا و اروپا مانع اصلی صلح بین روسیه و اوکراین هستند

رئیس‌جمهور ونزوئلا تأکید کرد که آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا مانع اصلی برقراری صلح بین روسیه و اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۸۹۹

 به گزارش راهبرد معاصر، نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا اعلام کرد آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا از امضای توافق‌نامه صلح بین روسیه و اوکراین جلوگیری می‌کنند.

 

وی دراین‌باره گفت: دولت آمریکا و نخبگان اروپایی به مقامات اوکراین دستور دادند زمانی که سند از قبل آماده شده بود، امضا نکنند و اکنون در چنین وضعیتی هستیم؛ جنگی که سود زیادی برای شرکت‌های تسلیحاتی آمریکا و اروپا فراهم می‌کند.

 

اوایل اردیبهشت ماه یک رسانه آلمانی جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین را فاش کرد. روزنامه آلمانی «دی ولت» در گزارشی اعلام کرد که روسیه و اوکراین در بهار ۲۰۲۲ به توافق صلح نزدیک بودند. در آن توافق کی یف آماده تعهد به بی طرفی بود. با این حال اصرار مسکو بر اینکه اوکراین، زبان روسی را دومین زبان رسمی خود قرار دهد یکی از موانع بود.

 

این روزنامه آلمانی با استناد به یک سند ۱۷ صفحه‌ای به تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۲، مدعی شد که توافقی میان مسکو و کی یف انجام شده بود و قرار بود هرگونه اختلاف باقی مانده در نشست بین «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و همتای اوکراینی وی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

 

به نوشته این رسانه آلمانی، بنا به مفاد این توافق اوکراین متعهد به بی‌طرفی دائم می‌شد و موافقت می‌کرد که به سلاح‌ها و نیروهای خارجی اجازه ورود به این کشور را ندهد. همچنین کی یف بنا به توافق مذکور تضمین می‌کرد که مانورهای نظامی با دیگر کشورها برگزار نخواهد کرد.

 

در مقابل، روسیه متعهد می‌شد که دیگر به اوکراین حمله نکند و کی‌یف می‌توانست تضمین‌های امنیتی را از آمریکا، انگلیس، فرانسه و چین دریافت کند./ مهر

ارسال نظر