ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پرچم فلسطین در پارلمان ایتالیا به اهتزاز درآمد

پرچم فلسطین در پارلمان ایتالیا به اهتزاز درآمد شماری از نمایندگان اپوزیسیون جنبش «پنج ستاره» روز سه‌شنبه در پارلمان ایتالیا پرچم فلسطین را به اهتزاز درآوردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ریکاردو ریکیاردی در جلسه پارلمان ایتالیا در حال سخنرانی و درخواست برای به رسمیت شاختن کشو مستقل فلسطین بود که برخی از نمایندگان مجلس سفلی پرچم‌های فلسطین و صلح را بالا بردند.

ریکیاردی «استاندارد‌های دوگانه» دولت راست افراطی جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا در قبال فلسطین را محکوم کرد. دولت ملونی از یک سو مدعی است که از راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، اما ماه گذشته از به قطعنامه سازمان ملل درباره عضویت کامل فلسطین در این نهاد بین‌المللی رای ممتنع داد.

دفتر ریاست پارلمان سفلی ایتالیا از نمایندگانی که پرچم فلسطین را برافراشتند انتقاد کرد و اعلام کرد که مجازاتی برای این نمایندگان در نظر گرفته نشده است، اما این مساله را بررسی خواهد کرد.

این در حالی است که پارلمان فرانسه روز سه‌شنبه یک نماینده چپگرا را به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین به مدت دو هفته از حضور در پارلمان تعلیق کرد.

نروژ، اسپانیا و ایرلند روز سه‌شنبه فلسطین را به رسمیت شناختند، اما آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا شنبه اعلام کرد که چنین اقدامی برای حل مناقشه فلسطین و اسرائیل «مفید نیست.»

اسپانیا فردا چهارشنبه (۲۹ مه/ نهم خرداد) و به فاصله یک روز از به رسمیت شناختن کشور فلسطین، میزبان هیات بزرگی از وزرای امور خارجه کشور‌های عربی از جمله عربستان سعودی، اردن، مصر، امارات متحده عربی و قطر با موضوع فلسطین می‌شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار