سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد

سرلشکر سلامی: شهید موسوی یکی از شخصیت‌های درخشان و برجسته سپاه بود

فرمانده کل سپاه با تجلیل از نقش آفرینی‌های مجاهدانه سردار شهید موسوی، اظهار کرد: شهید موسوی در واقع یکی از شخصیت‌های ممتاز، درخشان و برجسته سپاه بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه هیئتی با حضور در منزل پدر سردار سرتیپ پاسدار شهید سید مهدی موسوی از همراهان رئیس جمهور شهید و فرمانده یگان حفاظت ریاست جمهوری با اعضای خانواده و نزدیکان وی دیدار و گفتگو کرد.
سرلشکر سلامی در این دیدار با تجلیل از شخصیت و نقش آفرینی‌های مجاهدانه و فداکارانه سردار شهید موسوی اظهار کرد: حداقل ۱۵ سال ایشان را از نزدیک می‌شناختم و با وی ارتباطات بسیار نزدیکی داشتم، شهید موسوی در واقع یکی از شخصیت‌های ممتاز، درخشان و برجسته سپاه بود.


وی شهید موسوی را در وفای به عهد و مسئولیتی که عهده‌دار بود بسیار جدی دانست و افزود: در عین حال او با همکاران خود بسیار متواضع، صمیمی و مهربان بود و شخصیت ایشان ترکیبی از احساس مسئولیت فوق بالا، پذیرش ماموریت‌های سنگین، حس وفاداری، روح فداکاری و نگاه جهادی به مسئولیت و نترسیدن از کارهای سخت بود.


سرلشکر سلامی با بیان اینکه چون رئیس جمهور عزیز شهید، یک شخصیت بسیار مردمی و در میان مردم بود و این روحیه مأموریت حفاظت ایشان را سخت می‌کرد، گفت: این واقعیت وضعیتی را ایجاد می‌کرد که جسم، جان و روح گروه حفاظت را درگیر می‌کرد اما شهید موسوی مأموریت حفاظت از رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی را به گونه‌ای شایسته انجام می‌داد و مردم به راحتی و سهولت با رئیس جمهور خود ارتباط برقرار می‌کردند.


فرمانده کل سپاه تاکید کرد: هیچ چیزی جز شهادت پاسخگوی تلاش‌های بی‌وقفه و خالصانه شهید موسوی نبود.


سرلشکر سلامی در تجلیل از خانواده سردار شهید موسوی با تاکید بر اینکه این خانواده وقف انقلاب و نظام شده‌اند، بیان کرد: شما عزیزان پدر، مادر، برادران،  همسر بزرگوار و دختران معصوم شهید موسوی دسته گلی هستید که از ایشان به یادگار مانده‌اید و چون همراه با شهید بوده اید سختی‌های کار و ماموریت او هم به شما منتقل می‌شد.


فرمانده کل سپاه در پایان تصریح کرد: این شهادت بزرگ مصیبت سنگینی برای خانواده است که به فضل الهی با صبر و شکیبایی بار سنگین ثبات قدم در راه خطیر و مقدس شهید گرانقدر را حمل خواهید کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار