اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

عرضه نهاده‌های دامی کمتر از نرخ مصوب

 معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که بازار نهاده‌های دامی اشباع است گفت: نهاده‌های دامی با قمیتی پایین‌تر از قیمت مصوب و به شکل مدت‌دار به تولیدکنندگان عرضه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد خانی نوذری در جلسه کارگروه اقتصادی دولت که به ریاست سرپرست ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: ذخایر راهبردی و موجودی کالاهای کشور در بالاترین سطح طی سال‌های اخیر قرار دارد.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی بازار نهاده‌های دامی اشباع و از بالاترین سطح ذخایر راهبردی و موجودی کالا در کشور و نهاده‌های دامی موجود در بنادر و لنگرگاه‌ها در طی سال‌های اخیر خبر داد و اظهارداشت: علاوه بر کالاهایی که در مسیر ورود به کشور هستند، نهاده‌های دامی موجود در کشور نیز در سطحی است که نیاز مصرف بیش از ۶ ماه کشور را تامین می‌کند.

وی با بیان این که بازار نهاده‌های دامی بسیار اشباع است و قیمت‌های معاملاتی پایین‌تر از قیمت مصوب و به صورت مدت‌دار در اختیار تولیدکنندگان محصولات پروتئینی قرار می‌گیرد، تصریح کرد: در حال حاضر شرایط برای تولیدکنندگان در بهترین وضعیت سال‌های اخیر قرار دارد.

خانی نوذری با مطلوب توصیف کردن وضع ذخایر راهبردی کالاهای اساسی از جمله شکر، روغن، برنج و گندم، گفت: با توجه به موجودی و ذخایر کالاهای اساسی، اقدامات لازم برای تامین پایدار و باثبات نیاز بازار در ماه‌های آینده انجام شده و علاوه بر وضعیت مطلوب تولید در داخل که بخش قابل توجهی از نیازها را تامین می‌کند، پیش‌بینی‌های لازم در خصوص جلوگیری از بروز کسری در بازار صورت گرفته و جریان واردات با حجم مکفی در حال انجام است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در ماه‌های اخیر کمترین زمان ماندگاری کشتی‌های حامل کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی در بنادر را نسبت به سال‌های گذشته داریم و بخش اعظم کشتی‌های ورودی بلافاصله پهلو دهی شده و تخلیه کالا با جریان منظم صورت می‌گیرد./ایرنا

ارسال نظر