ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

دولت اسلوونی کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

دولت اسلوونی در اقدامی هم راستا با بسیاری از کشور‌های اتحادیه اروپا کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رویترز نوشت که رابرت گولوب (Robert Golob)، نخست وزیر اسلوونی، در ادامه اقدام‌های اسپانیا، ایرلند و نروژ امروز خبر از موافقت دولت اسلوونی با به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین داد.

مجلس نیز باید در روز‌های آینده تصمیم دولت را تصویب کند.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، گرچه موافقت مجلس برای اجرایی شدن این اقدام ضروری است، ائتلاف لیبرال حاکم دارای اکثریت در مجلس بوده و رای گیری آتی تشریفاتی محسوب می‌شود.

گولوب همچنین خواهان توقف فوری درگیری‌های اسرائیل و حماس و آزادی همه اسرا شد.

به نوشته رویترز، پرچم فلسطین در کنار پرچم‌های اسلوونی و اتحادیه اروپا در برابر ساختمان دولت در مرکز شهر لیوبلیانا به اهتزاز درآمد.

در ۲۸ مه (۸ خرداد)، اسپانیا، ایرلند و نروژ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند.

از ۲۷ عضو اتحادیه اروپا، سوئد، قبرس، مجارستان، جمهوری چک، لهستان، اسلواکی، رومانی و بلغارستان قبلا کشور فلسطین را به رسمیت شناخته اند. مالت نیز اعلام کرده که به زودی چنین اقدامی را انجام خواهد داد.

انگلیس و استرالیا گفته اند که به رسمیت شناختن فلسطین را بررسی می‌کنند، اما فرانسه اعلام کرده که اکنون زمان چنین اقدامی نیست.

آلمان در کنار آمریکا با اصرار بر این که راه حل تشکیل دو دولتی تنها از طریق گفتگو به دست می‌آید، از به رسمیت شناختن فلسطین سرباز زده است.

پارلمان دانمارک نیز ۸ خرداد لایحه به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار