عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

حماس خطاب به فتح: با وحدت می‌توانیم آرزوهای ملت فلسطین را محقق کنیم

جنبش حماس فلسطین طی بیانیه‌ای از اقدام دیروز کمیته مرکزی فتح در تصویب توافقات بین این دو جنبش، وحدت ملی را عامل قوی در تحقق اهداف و آرزوهای ملت فلسطین دانست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از اقدام جنبش فتح فلسطین در موافقت با توافقات بین این دو جنبش و سایر گروه‌های فلسطینی و تصویب این توافقات استقبال کرد.

 

حماس در واکنش به این اقدام دیروز فتح امروز جمعه طی بیانیه‌ای این اقدام را ستود  و گفت که «ما در جنبش حماس این روح ملی‌گرایی را که در بیانیه دیروز کمیته مرکزی فتح به ریاست برادر ابو مازن بود، ارج می‌نهیم و تأکید داریم که حماس در مسیر تحقق وحدت و مشارکت ملی کامل گام خواهد برداشت و ملزم به تسریع در اجرا و عملی کردن خروجی‌ها و تصمیمات نشست دبیران کل گروه‌های فلسطینی که سوم سپتامبر در لبنان برگزار شد، هست».

 

در بیانیه حماس همچنین آمده است: «ما با وحدت ملی می‌توانیم توطئه‌ها و معامله‌های مشکوک را ناکام گذاشته و آرزوی ملت خود در آزادسازی اراضی، بازگشت به سرزمین‌مان و استقلال فلسطین را محقق کنیم».

 

کمیته مرکزی فتح دیروز پنجشنبه طی نشستی به ریاست محمود عباس (ابو مازن) در رام‌الله، بر موضع ثابت و آشکار فلسطین در مخالفت با همه توطئه‌ها برای نابودی مسئله فلسطین تاکید کرد که از جمله این توطئه‌ها، طرح آمریکایی معامله قرن، طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق(اشغال) کرانه باختری و همچنین عادی سازی مجانی با رژیم اشغالگر اعلام شد.

 

در این جلسه همچنین تحولات فلسطین و آنچه مربوط به روند آشتی ملی و تلاش‌های سیاسی رهبران فلسطینی برای دفاع از حقوق ملت فلسطین در دستیابی به استقلال و آزادی است، مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

 

کمیته مرکزی فلسطین تاکید کرد که مقاومت فلسطین همه توطئه‌های رژیم اشغالگر برای الحاق زمین‌های فلسطینی به سرزمین‌های اشغالی را ناکام گذاشته است و تاکید می‌کند که صلح عادلانه و فراگیر فقط از طریق اجرای قوانین و قطعنامه‌های بین المللی و اجرای کامل صلح عربی ممکن است که شامل پایان اشغالگری و تشکیل کشور فلسطینی قبل از هر گونه عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل است.

 

فارس

کلمات کلیدی: لبنان فلسطین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار