قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال

تجاوز هوایی ائتلاف آمریکایی-انگلیسی به صنعاء

جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی-انگلیسی اواخر شامگاه پنج‌شنبه چندین منطقه در صنعاء الحدیده و تعز را مورد هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 31
کد خبر: ۲۴۳۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های یمنی اواخر شامگاه پنج‌شنبه از حملات هوایی ائتلاف متجاوز آمریکایی-انگلیسی به مناطقی در این کشور خبر دادند.

 

شبکه المیادین نیز در بیان جزئیات تهاجم ائتلاف آمریکایی-انگلیسی به مناطقی در یمن خبر داد که جنگنده‌های ائتلاف متجاوز منطقه «جربان» در شهرستان «سنحان» واقع در جنوب استان صنعاء را بمباران کردند.

 

همچنین منطقه «النهدین» در جنوب شهر صنعاء و اطراف فرودگاه بین‌المللی صنعاء نیز هدف این حمله قرار گرفته است.

 

در استان الحدیده واقع در غرب یمن نیز بندر «الصلیف» یک مرتبه و شهرستان «الحوک» دو مرتبه بمباران شد. جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی-انگلیسی همچنین منطقه «غُليْفقَة» در شهرستان الدریهمی در استان الحدیده را مورد هدف قرار دادند.

 

جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی-انگلیسی همچنین شبکه ارتباطی منطقه «الاعبوس» در جنوب استان تعز واقع در جنوب غربی یمن را نیز هدف قرار دادند.

 

به گفته منابع یمنی پرواز جنگنده‌ها در آسمان یمن حداقل برای یک ساعت ادامه داشت.

 

در این رابطه «علی القحوم» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در اولین واکنش گفت که این تجاوز به دلیل شکست ائتلاف آمریکایی-انگلیسی در پشتیبانی از رژیم اشغالگر اسرائیل رخ داده است.

 

او تأکید کرد که این تجاوز بی تردید بدون پاسخ نخواهد ماند و متجاوزین باید تبعات این حمله را به دوش بکشند.

 

القحوم افزود: «آن‌ها باید مسئولیت حملات و نتایج وخیم آن را بپذیرند و مسئولیت گسترش دامنه درگیری در سطح منطقه و یمن بر عهده آن‌هاست»./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار