ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بیانیه سفارت ایران در تکذیب ادعاهای رسانه‌های سوئد

بیانیه سفارت ایران در تکذیب ادعاهای رسانه‌های سوئد سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوئد در خصوص اخبار منفی اخیر مندرج در رسانه‌های سوئد طی بیانیه‌ای اعلام کرد: توجه به منابع این اخبار، کذب بودن آنها را کاملا روشن می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 31
کد خبر: ۲۴۳۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در خصوص اخبار منفی اخیر مندرج در رسانه‌های سوئد طی بیانیه‌ای تاکید کرد: توجه به منابع این اخبار، کذب بودن آنها را کاملا روشن می‌کند.

 

 در شرایطی که جنایات، رفتارهای غیرانسانی، نسل کشی، و اعمال هولناک و شرم آور رژیم کودک کش اسرائیل علیه مردم بی گناه فلسطین، همه جهانیان را در شوک فرو برده و قلب همه آزادگان جهان را به درد آورده است،  متاسفانه برخی از رسانه‌های سوئد، به ادعاهای کذب و بی اساس رسانه‌ها و دستگاه‌های  وابسته به این رژیم سفاک استناد کرده  و گزاره‌هایی سراسر دروغ و مجعول را علیه جمهوری اسلامی ایران منتشر کرده اند.

 

 در رد این ادعاهای عجیب، همین بس که منبع آنها  رسانه‌ها و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی رژیم اسرائیل است. دستگاه اطلاعاتی و امنیتی  رژیمی‌که سابقه آن  در جعل اخبار و گزارشها، در جریان نسل کشی این رژیم در غزه بر همگان ثابت شده است. به نحوی که علیرغم کشتار وحشیانه مردم بی گناه در روز روشن، با تولید اخبار و گزارشهای جعلی، با پر رویی تمام، خود را مبرا می‌کند  و به  صورتی بی شرمانه، جنایات شوکه کننده خود را توجیه مینماید.

 

از رسانه‌های سوِئد این انتظار وجود دارد که به ادعاها و گزارشهای منتشر شده توسط  رژیم اسرائیل به هیچ وجه اعتماد نکنند و همسو با جریان عظیم جهانی، از ظرفیت خود برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین استفاده نمایند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار