سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

چرا احمدی‌نژاد علی‌رغم علم به ردصلاحیت ثبت‌نام کرد؟

چرا احمدی‌نژاد علی‌رغم علم به ردصلاحیت ثبت‌نام کرد؟ محمود احمدی نژاد علی‌رغم آنکه بر اساس تجربه چند دور گذشته انتخابات ریاست جمهوری می‌داند که احتمال رد صلاحیت او بسیار بالاست، اما باز هم به عنوان داوطلب ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۶۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود احمدی نژاد علیرغم آنکه بر اساس تجربه چند دور گذشته انتخابات ریاست جمهوری می‌داند که احتمال رد صلاحیت او بسیار بالاست، اما باز هم به عنوان داوطلب ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

احمدی نژاد دایره هوادارنی دارد که اکثر آنها با این تصور اشتباه که او همچنان از نامزدهای نزدیک به اصول اساسی انقلاب اسلامی است از او دفاع می‌کنند؛ برخی این تحلیل را دارند که او با این انگیزه ثبت نام می‌کند که اگر رد صلاحیت شد، حداقل بتواند با القای این نکته به هواداران که شورای نگهبان با نامزد متعهد و انقلابی مخالفت کرده است، ضربه ای نسبی به مشارکت بزند!

احمدی‌نژاد در دور دوم ریاست جمهوری اش با این تصور که همه‌ی آن 24 میلیونی که به او رای داده‌اند، تماماً به شخص او  به عنوان ملاک تام و تمام شعارهای انقلاب اسلامی دلبسته بودند، مسیر منحرف و تمامیت خواهانه‌ای را در قدرت در پیش گرفت و پس از آن نیز تلاش کرد با تحمیل معاونش، مشایی، قدرت را همچنان در قبضه داشته باشد.

این خیال پردازی درباره خیل هواداران البته در رادیکال‌های اصلاح طلب هم زمانی وجود داشت؛ آنها هم سال 81 تصور میکردند اگر تز عبور از چارچوب‌های جمهوری اسلامی را مطرح کنند و یا در انتخابات نباشند، جمهوری اسلامی مشروعیتش را ازدست خواهد داد!./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۳
0
0
چون می خواهد اجرای انتخابات آزاد را زیر سوال ببرد
پرطرفدارترین اخبار