گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

سرپرست وزارت خارجه در نشست خبری: مناسبات ایران و عربستان در مسیر درست خود قرار دارد

سرپرست وزارت خارجه در نشست خبری: مناسبات ایران و عربستان در مسیر درست خود قرار دارد سرپرست وزارت خارجه گفت: مناسبات ایران و عربستان در مسیر درست خود قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۲۴۳۸۲۱

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری در نشست خبری که در محل سفارت ایران در لبنان برگزار شد، اظهار داشت: مناسبات ایران و عربستان در مسیر درست خود قرار دارد. از زمانیکه به طور رسمی روابط ایران و عربستان برقرار شد گام‌های جدی میان طرفین برای شکل دهی به روابط تهران و ریاض برداشته شده است.

وی گفت: ایران و عربستان در این دوره حساس و شرایط بسیار مهم در سطح منطقه اراده جدی برای ایجاد منطقه‌ای با ثبات دارند.

باقری با اشاره به گفتگو‌های ایران و آمریکا در عمان، گفت: همواره با طرف‌های مذاکراتی مان مذاکرات را ادامه دادیم و هیچ گاه انقطاعی در این مسیر صورت نگرفته است. ایران همواره پشت میز مذاکره حاضر بوده و با اقتدار از منافع ایران دفاع کرده است.

وی در مورد طرح بایدن برای آتش بس در غزه، افزود: اینکه امریکایی‌ها بعد از ۸ ماه تازه به این فکر افتادند که سازوکاری را برای توقف نسل کشی طرحی را ارائه دهند، در عین حال که خودشان حامی رژیم اسراییل است نشان دهنده این است که امریکایی‌ها تا چه حد در این طرح صداقت و راستی دارند.

سرپرست وزارت خارجه تصریح کرد: صهیونیست‌ها با حمایت‌های همه جانبه آمریکا ۸ ماه است که در یک منطقه محاصره شده چندین ساله درمانده شدند و به دنبال بهانه‌ای هستند تا خود را از باتلاق نجات دهند.

باقری بیان کرد: رژیمی که به اذهان رییس جمهور آمریکا در باتلاق غزه گرفتار شده اگر عقلانیت داشته باشد هیچگاه خودش را گرفتار مقاومت پرقدرت لبنان نخواهد کرد.

وی تصریح کرد: به هم پیوستگی جریان مقاومت در سطح منطقه و محور بودن غزه در این عمل نشاندهنده این است که چنانچه ریشه اصلی این فتنه یعنی رژیم اسراییل خاموش شود، مدیریت دیگر جریان مقاومت آسان‌تر خواهد بود.

باقری عنوان کرد: موضع ثابت، تاریخی و پایدار ایران حمایت از مثلث طلایی ارتش، ملت و مقاومت لبنان عزیز در مقابل تهدیدات رژیم صهیونیستی بوده و است.

سرپرست وزارت خارجه گفت: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برآمده از عقلانیت راهبردی حکومت جمهوری اسلامی است لذا خطوط اصلی سیاست خارجی ایران که توسط شورای عالی امنیت ملی تضمین می‌شود و توسط رهبری مورد تایید قرار می‌گیرد، ثابت است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار