طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

هوشمند سازی مالیات، درآمد‌های مالیاتی را ۱۰۰ درصد محقق کرد

هوشمند سازی مالیات، درآمد‌های مالیاتی را ۱۰۰ درصد محقق کرد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: درآمد‌های مالیاتی کشور همزمان با هوشمند سازی مالیات به صورت کامل و ۱۰۰ درصد محقق شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 07
کد خبر: ۲۴۴۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر قادری نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اصلاحات انجام شده در حوزه سیستم مالیات ستانی در دولت سیزدهم و رویکرد اصلی این دولت در مالیات ستانی گفت: در دولت سیزدهم تاکید زیادی شد تا سیستم مالیات ستانی به سمت عدالت برود و از تمام مودیان مالیاتی مالیات عادلانه متناسب با درآمد اخذ شود و از سوی دیگر تلاش شد تا نظام مالیاتی در راستای ایجاد عدالت هوشمند شود و به این سمت نیز به خوبی حرکت شد.

وی در ادامه بیان کرد: در سیستم مالیات ستانی در دولت رئیس‌جمهور فقید اصلاحات زیادی صورت گرفت و همچنین سامانه مودیان مالیاتی و پایانه‌های فروشگاهی به طور کامل در کشور اجرایی شد و تمام مشاغل ملزم به استفاده از سیستم پوز شدند و ساماندهی دستگاه‌های پوز صورت گرفت که به این وسیله درآمد آنها کاملا مشخص و مالیات متناسب با درآمد اخذ شد. سامانه مودیان مالیاتی و پایانه‌های فروشگاهی به میزان بالایی جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته است.

قادری گفت: وصول درآمدهای مالیاتی به این شیوه و مبتنی بر هوشمندسازی نظام مالیاتی باعث تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای مالیاتی شده است و هر چه این درآمدها بیشتر محقق شوند دولت کسری بودجه کمتری را تجربه خواهد کرد، وقتی کسری بودجه وجود نداشته باشد تورم کمتر خواهد شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: یک اقدام دیگر دولت سیزدهم بالا بردن مالیات بر مصرف بود که تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده از مصرف کنندگان اخذ می‌شود. در این شیوه هر چه فرد درآمد بیشتری داشته باشد به همان میزان مالیات بیشتری هم می‌پردازد و چون کالاهای اساسی شامل این مالیات‌ها نمی‌شوند فشاری به مردم در زمینه اخذ مالیات بر ارزش افزوده وارد نمی‌شود. 

نماینده شیراز در مجلس دوازدهم ادامه داد: این شیوه مالیات ستانی هوشمند و متصل شدن تمام سامانه‌ها به هم باعث می‌شود تا مشاغل قانونی و مجوزدار به راحتی در کشور فعالیت کنند و در صورت شفافیت مالیاتی به آنها معافیت هم اعطا می‌شود و از سوی دیگر مشاغل زیر زمینی که به صورت غیر قانونی فعالیت می‌کنند هم جلوی فعالیت آنها گرفته می‌شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار