تصاویر / نگاهی به مطبوعات ایران چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ ستاره پرسپولیس زیر تیغ جراحی رفت ماجرای ستاره داوود کنار شهر خمین +عکس یارانه ۹۰۰ هزار تومانی فعال شد / جدول واریز یارانه برای دهک‌های اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴ واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران آخرین جزئیات کالابرگ / چه دهک‌هایی کالابرگ می‌گیرند؟ سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران تصاویر / مطبوعات ایران سه‌شنبه ۱۰ تیر/ جنگ؛ خیلی دور خیلی نزدیک جزییات تازه از قتل مربی والیبال به دست شوهرش جنایت مسلحانه چند نوجوان دهه هشتادی به خاطر عکس اینستاگرامی مقدار مجاز مصرف ویتامین‌ها چقدر است؟ با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد

میوه با پوست یا بدون پوست؟

افراد بهتر است روزانه مصرف میوه خود را بالا ببرند، زیرا میوه‌ها و سبزیجات از سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ افراد بهتر است روزانه مصرف میوه خود را بالا ببرند، زیرا میوه‌ها و سبزیجات از سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند. اما یکی از دغدغه‌هایی که اکثر افراد با آن درگیر هستند این است که نمی‌دانند قبل از خوردن میوه و سبزیجات باید پوست آن‌ها را بگیرند یا آن‌ها را با پوست مصرف کنند. کشاورزان معمولا برای جلوگیری از آفت زدگی محصولات خود از سموم شیمیایی استفاده می‌کنند. به همین دلیل برای پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها لازم است پوست میوه‌ها و سبزیجات قبل از مصرف جدا شود، اما از طرفی ممکن است با پوست گرفتن مواد مغذی آن هم از دست برود. پوست میوه و سبزیجات سرشار از مواد مغذی است، اما مقدار مواد مغذی موجود در پوست آن‌ها متفاوت است. میوه و سبزیجاتی که پوست آن‌ها جدا نشده نسبت به آن‌هایی که بدون پوست هستند دارای ویتامین، مواد معدنی و سایر ترکیبات گیاهی مفید بیشتری هستند.

 

آیا چربی‌های حیوانی مضرند؟/ میوه‌ها را با پوست بخوریم یا بدون پوست!

پوست صیفی جات هم حاوی فیبر و آنتی اکسیدان‌های قابل توجهی است؛ بنابراین مصرف میوه و پوست صیفی جات با پوست با توجه به ارزش تغذیه‌ای بالای که دارند برای سلامتی بدن افراد بهتر هستند. پوست میوه و صیفی جات باعث سیری طولانی مدت خواهند شد. مطالعات نشان داده فیبر با ایجاد کشیدگی در معده سرعت خالی شدن آن را کاهش داده یا بر سرعت ترشح هورمون‌های سیری اثر می‌گذارند که هر دو عامل باعث سیری طولانی مدت در فرد خواهند شد.

 

میوه‌های که نمی‌توان با پوست خورد، شامل آووکادو، مرکبات،گریپ فروت، لیمو، لیمو شیرازی، پرتقال، موز، لیچی یا سرخالو، آناناس، پاپایا، سیر، کدو زمستانی سفت، طالبی، پیاز هستند. برخی میوه‌ها مانند سیب، زردآلو، مارچوبه، انواع توت ها، هویج، مرکبات پخته یا رنده شده، گیلاس، خیار، بادمجان، انگور، کیوی، قارچ، زردک وحشی، هلو، گلابی، نخود فرنگی، فلفل، آلو، سیب زمینی، کدوپخته با پوست قابل خوردن هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر