ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

پارلمان فرانسه منحل شد

پارلمان فرانسه منحل شد امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه یکشنبه شب پارلمان این کشور را منحل کرد و خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مکرون پس از آن پارلمان کشورش را منحل کرد که آرای راستگرایان افراطی در انتخابات پارلمانی اروپا افزایش قابل توجهی یافت.

وی اظهار کرد که نتایج انتخابات پارلمانی اروپا «برای کسانی که از اروپا دفاع می‌کنند، خوب نیست» و این نتایج فاجعه‌ای برای دولت وی است که نمی‌تواند وانمود کند، آن را نادیده می‌گیرد.

دور نخست انتخابات پارلمان فرانسه ۳۰ ژوئن (دهم تیر) و دور دوم هفتم ژوئیه (۱۷ تیر) برگزار می‌شود. این انتخابات کمتر از ۲ ماه پیش از بازی‌های المپیک پاریس برگزار خواهد شد.

مکرون سه روز مانده به برگزاری انتخابات پارلمان اروپا نسبت به پیروزی راست افراطی هشدار داده و گفته بود که این قاره ممکن است در بن‌بست قرار گیرد.

گزارش‌های رسانه‌ها حاکی است که حزب راست افراطی «اجتماع ملی» به ریاست «جوردن باردلا» در رقابت با احزاب فرانسوی حدود ۳۲ درصد از آرای انتخابات پارلمان اروپا را به خود اختصاص داده است.

این در حالی است که حزب رنسانس وابسته به مکرون ۱۵ درصد و سوسیالیست‌ها نیز ۱۴ درصد آرا را کسب کرده‌اند.

باردلا ۲۸ ساله یکشنبه شب در جمع هوادارانش حزبش خواستار برگزار انتخابات جدید پارلمانی شد.

وی اظهار کرد: امشب امانوئل مکرون یک رئیس جمهوری ضعیف است. شکاف بی‌سابقه میان اکثریت وابسته به ریاست جمهوری و اصلی‌ترین حزب اپوزیسیون بیانگر عدم پذیرش و طرد شدن رئیس جمهور و دولتش است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار