وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

جدال ادامه‌دار بایدن و ترامپ

معاون سابق ریاست جمهوری آمریکا و نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ این کشور، امروز (چهارشنبه) برای نخستین بار خواستار استیضاح دونالد ترامپ شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جو بایدن، نامزد دموکرات رقابت‌های ریاست جمهوری آمریکا، طی اظهاراتش گفت: "رئیس‌جمهور ترامپ، با بیان و اقداماتش، خود را به واسطه ممانعت از اجرای عدالت و عدم تبعیت از رویه کنگره متهم کرده است؛ او از قبل خود را در انظار مردم جهان و آمریکا محکوم کرده است".

 

این نامزد دموکرات در ادامه ابراز داشت: "دونالد ترامپ، سوگند ریاست جمهوری خود را نقض، و به این کشور خیانت کرده و اقداماتی سزاوار استیضاح مرتکب شده است".

 

او خطاب به حامیانش در شهر راچستر (ایالت نیوهمپشایر) گفت:‌ "باید بدانید، برای محافظت از قانون اساسی، دموکراسی و همبستگی ابتدایی ما، او باید استیضاح شود".

 

دونالد ترامپ، از سوی دیگر به این اظهارات واکنش نشان داد و درخواست بایدن برای استیضاح وی را "ترحم‌برانگیز" خواند. او در پیام توئیتری خود نوشت:‌ "من هیچ کار اشتباهی نکرده‌ام. کارزار رو به شکست جو، چاره دیگری برای او نگذاشته است!".

 

رئیس‌جمهور آمریکا طی تماسی تلفنی در ماه ژوئیه، از رئیس‌جمهوری اوکراین خواسته بود درخصوص جو بایدن تحقیق کند. اظهارات ترامپ در این مکالمه تلفنی، موجب شد رویه استیضاح او در مجلس نمایندگان آمریکا کلید بخورد. کاخ سفید تاکنون از همکاری با مجلس نمایندگان سر باز زده و به مقامات مطلع از موضوع، دستور داده تا با نمایندگان دموکرات همکاری نکنند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار