پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

اولین واکنش مدافع پرسپولیس به ماجرای جدایی

محمدمهدی احمدی مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس تأکید کرد، هنوز برای ماندن یا جدایی از این تیم تصمیم‌گیری نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی احمدی درباره قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر گفت: ما در نیم‌فصل اول خیلی اذیت شدیم، ولی در نیم‌فصل دوم شرایط خوبی برای تیم رقم خورد و در نهایت با اتحاد و همدلی بازیکنان به قهرمانی رسیدیم. در نیم‌فصل و بعد از جدایی یحیی گل‌محمدی شرایط سختی داشتیم و وقتی تیمی مثل پرسپولیس در وسط راه با تغییر کادر فنی مواجه می‌شود طبیعتاً کارش سخت‌تر خواهد شد.

وی ادامه داد: آقای اوسمار عملکرد خوبی در پرسپولیس داشت. او مربی زرنگی است و به خوبی از جو پرسپولیس و فوتبال ایران آگاهی داشت. در نهایت توانستیم یک اتفاق خوب را در پایان فصل رقم بزنیم.

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه در اکثر بازی‌های فصل گذشته نیمکت‌نشین بوده است، یادآور شد: فکر می‌کنم در مجموع پنج یا شش بازی انجام دادم. فصل گذشته هم برای من شیرین بود و هم سخت و فکر می‌کنم که بیشتر می‌توانستم برای پرسپولیس بازی کنم.

احمدی راجع به آینده‌اش در تیم فوتبال پرسپولیس نیز خاطر نشان کرد: فعلاً چیزی مشخص نیست. من یک فصل دیگر هم قرارداد دارم، ولی دوست دارم بیشتر بازی کنم و خودم را نشان دهم. هنوز وضعیت ماندن یا جدایی‌ام مشخص نیست و فعلاً باید منتظر بمانم، اما امیدوارم در فصل آینده اتفاقات خوبی برایم رقم بخورد.

وی در پاسخ به این پرسش که «جدایی اوسمار برای پرسپولیس مشکل‌ساز نخواهد شد؟»، تصریح کرد: باشگاه که هنوز منتظر بازگشت این مربی است، ولی اگر هم اوسمار برنگشت، طبیعتاً مدیران پرسپولیس سراغ گزینه‌های دیگر خواهند رفت. مربیگری در پرسپولیس برای هر مربی سخت است و هر فردی سرمربی پرسپولیس باشد قطعاً کار سختی دارد./تسنیم

ارسال نظر