رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

حزب اسلامی النهضه پیروز انتخابات پارلمانی تونس شد

کمیته عالی انتخابات تونس چهارشنبه شب نتایج نهایی انتخابات اخیر پارلمانی این کشور را اعلام کرد که بر اساس آن، حزب اسلامی «النهضه» با کسب ۵۲ کرسی در صدر احزاب راه یافته به پارلمان قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  کمیته عالی انتخابات تونس افزود: حزب «قلب تونس» به ریاست نبیل القروی نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور ۳۸ کرسی، حزب «جریان دموکراسی» ۲۲ کرسی، حزب «ائتلاف کرامت» ۲۱ کرسی و حزب «قانونی آزاد» ۱۷ کرسی در پارلمان این کشور تصاحب کردند.

 

پیش از این نیز بر اساس نتایج اولیه و غیر رسمی شمارش آرای انتخابات پارلمانی تونس، حزب اسلامی «النهضه» به ریاست «راشد الغنوشی» پیشتاز انتخابات شده بود.

 

«نبیل بفون» رئیس کمیته عالی انتخابات تونس گفت: دو میلیون و ۹۴۶ هزار و ۶۲۸ نفر در انتخابات پارلمانی روز یکشنبه (۶ اکتبر ۲۰۱۹) رأی دادند.

 

وی گفت: شمار واجدان شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی اخیر بیش از هفت میلیون نفر بود.

 

این انتخابات، دومین دور انتخابات پارلمانی تونس از زمان تصویب قانون اساسی در سال ۲۰۱۴ و سومین انتخابات پارلمانی پس از تحولات و انقلاب سال ۲۰۱۱ میلادی در این کشور است.

 

بر اساس قانون اساسی تونس، هر حزبی که اکثریت این انتخابات را به دست آورد، پس از شکل گیری پارلمان دو ماه فرصت خواهد داشت تا دولت را تشکیل دهد.

 

در انتخابات ریاست جمهوری که ماه قبل مرحله نخست آن برگزار شد و از میان همه نامزدها "قیس سعید" حقوقدان و چهره مستقل و "نبیل القروی" تاجر و یکی از قدرت های رسانه ای این کشور به ترتیب آرا به دور بعدی انتخابات راه یافتند.

منبع: ایرنا



ارسال نظر