حزب اسلامی النهضه پیروز انتخابات پارلمانی تونس شد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

حزب اسلامی النهضه پیروز انتخابات پارلمانی تونس شد

کمیته عالی انتخابات تونس چهارشنبه شب نتایج نهایی انتخابات اخیر پارلمانی این کشور را اعلام کرد که بر اساس آن، حزب اسلامی «النهضه» با کسب ۵۲ کرسی در صدر احزاب راه یافته به پارلمان قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  کمیته عالی انتخابات تونس افزود: حزب «قلب تونس» به ریاست نبیل القروی نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور ۳۸ کرسی، حزب «جریان دموکراسی» ۲۲ کرسی، حزب «ائتلاف کرامت» ۲۱ کرسی و حزب «قانونی آزاد» ۱۷ کرسی در پارلمان این کشور تصاحب کردند.

 

پیش از این نیز بر اساس نتایج اولیه و غیر رسمی شمارش آرای انتخابات پارلمانی تونس، حزب اسلامی «النهضه» به ریاست «راشد الغنوشی» پیشتاز انتخابات شده بود.

 

«نبیل بفون» رئیس کمیته عالی انتخابات تونس گفت: دو میلیون و ۹۴۶ هزار و ۶۲۸ نفر در انتخابات پارلمانی روز یکشنبه (۶ اکتبر ۲۰۱۹) رأی دادند.

 

وی گفت: شمار واجدان شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی اخیر بیش از هفت میلیون نفر بود.

 

این انتخابات، دومین دور انتخابات پارلمانی تونس از زمان تصویب قانون اساسی در سال ۲۰۱۴ و سومین انتخابات پارلمانی پس از تحولات و انقلاب سال ۲۰۱۱ میلادی در این کشور است.

 

بر اساس قانون اساسی تونس، هر حزبی که اکثریت این انتخابات را به دست آورد، پس از شکل گیری پارلمان دو ماه فرصت خواهد داشت تا دولت را تشکیل دهد.

 

در انتخابات ریاست جمهوری که ماه قبل مرحله نخست آن برگزار شد و از میان همه نامزدها "قیس سعید" حقوقدان و چهره مستقل و "نبیل القروی" تاجر و یکی از قدرت های رسانه ای این کشور به ترتیب آرا به دور بعدی انتخابات راه یافتند.

منبع: ایرنا



ارسال نظر
آخرین اخبار