افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

مخبر در گفت‌وگو با «رشید»: کنش‌های عراق در موضوع غزه هوشمندانه است

مخبر در گفت‌وگو با «رشید»: کنش‌های عراق در موضوع غزه هوشمندانه است سرپرست ریاست‌جمهوری، کنش‌های مؤثر عراق در مسائل و عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله در موضوع غزه را هوشمندانه و عزتمندانه توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۶۵۵

به گزارش رهبرد معاصر؛«عبداللطیف رشید» رئیس‌جمهور عراق پیش از ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با سرپرست ریاست‌جمهوری، ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید قربان به مخبر، دولت، مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی، بار دیگر شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش را تسلیت گفت و اظهار کرد: این ضایعه نه تنها برای ایران بلکه برای عراق و امت اسلامی خسارتی بزرگ بود.


رئیس‌جمهور عراق با بیان اینکه دولت عراق برای ارتقاء سطح همکاری‌ها با ایران در همه زمینه‌ها تلاش می‌کند، تقویت بیشتر روابط را ضرورتی برای منافع هر دو ملت دانست.


رشید همچنین با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری در کشورمان، برای مردم و دولت ایران در برگزاری این رویداد مهم آرزوی موفقیت کرد.


محمد مخبر نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، ضمن قدردانی مجدد از ابراز همبستگی و همدردی دولت و ملت عراق در غم شهادت رئیسی و همراهانش، اعلام عزای عمومی در این کشور به این مناسبت را نشانه عمق پیوندهای ناگسستنی دوستی میان دو ملت و کشور دانست و اظهار کرد: همانگونه که حمایت‌های رئیس‌جمهور شهید و جنابعالی سهم مؤثری در گسترش و پیشبرد تعاملات ایران و عراق داشته است، سفر برنامه‌ریزی شده رئیسی به عراق نیز می‌توانست نقطه عطفی در روند روابط فیمابین باشد.


سرپرست ریاست‌جمهوری تقویت هر چه بیشتر همکاری‌های اقتصادی دو کشور را موجب ارتقاء هر چه بیشتر سطح روابط سیاسی فیمابین دانست و تصریح کرد: از لوازم تقویت روابط اقتصادی، رفع موانع همکاری‌های بخش‌های خصوصی دو کشور است که اطمینان دارم با مدیریت جنابعالی انجام شده و شاهد گسترش روزافزون تعاملات اقتصادی و تجاری فیمابین خواهیم بود.


مخبر همچنین کنش‌های مؤثر عراق در مسائل و عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله در موضوع غزه را هوشمندانه و عزتمندانه توصیف کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار